Haberler

Burak Özçivit, Bebeği ve Eşi Fahriye Evcen İçin Kesenin Ağzını Açtı

Kendi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen'le 13 Nisan'da oğulları Karan'ı kucağına alan Burak Özçivit, doğum için hiçbir masraftan kaçınmadı.

Yakışıklı oyuncu, Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede doğum yapan eşinin rahatı için tüm kattaki odaları kapattırdığı iddia edildi.

HASTANENİN BİR KATINI KAPATTIRDI

Eşine bonkörlüğüyle bilinen Özçivit, oğlunun doğumunda da paraya kıydı. Evcen ile minik Karan, hastanenin 15 bin 650 liralık odasında kalırken güzel oyuncunun Almanya'dan gelen ailesi de hemen yanındaki odada konakladı. Özçivit'in ailesi de oğullarının tuttuğu aynı kattaki diğer odada kalıp torunlarının dünyaya gelmesini bekledi.

Burak Özçivit, İlk Bebeği ve Eşi Fahriye Evcen İçin Kesenin Ağzını Açtı

KUŞ UÇURTULMADI

Konuşulanlara göre ise Burak Özçivit, ailesi ve eşinin 5 gündür kaldığı 4 oda için yaklaşık 50 bin lira ödedi. Özçivit ve Evcen Aileleri'nin kaldığı hastanedeki güzel oyuncuyla bebeğinin konakladığı katta kuş uçurtulmadı. Oğullarının görüntülenmemesi için yoğun çaba sarf eden Özçivit, hastanedeki güvenliği alarma geçirdi.

Burak Özçivit, İlk Bebeği ve Eşi Fahriye Evcen İçin Kesenin Ağzını Açtı

BEBEKLERİNİN YÜZÜNÜ SAKLADI

Dün hastanede çıkış yapan ikili, basın mensuplarının beklediği kapıdan çıktı. Ayaküstü basının sorularını yanıtlayan çift, bebeklerinin yüzünü göstermemek için bir örtüden yardım aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500

Yorumlar (75)

Nane:

Sanki bı bu doğuruyor Hollywood yıldızı sanıyorlar kendilerini. Yaprak Dökümünün Neclası sın daha ne?

40
0
yanıtYanıtla
Dilek:

Görgüsüzler

34
1
yanıtYanıtla
takipte:

Otel olurda anlarım hastanede kat kapatmak, garip.

29
1
yanıtYanıtla
YALÇIN:

SANKİ BANA PADİŞAH OĞLU GÖRMEMİŞİN OĞLU OLMUŞ TUTMUŞ KATI KAPATMIŞ

28
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hastanede kat kapatmak nedir ya bunlarda iyicene suyunu çıkardı bu çifti dizilerde bile görmek istemiyorum artık . .

28
1
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

bir yanda cebinde 20 lira olmadığı için ilaç alamayan garibanlar, bir yanda bunun gibi görgüsüzler. . . sanki peygamber doğuruyor, yazıklar olsun.

27
0
yanıtYanıtla
sniper:

Peygamberimiz bile yol kenarında doğmuş anasız babasız büyümüş fakirlikle yıllarca yaşamış. Bu görgüsüzlük bunları çeken basın da milletin canını sıkıyor.

yanıt8
yanıt0
Nane:

Helal olsun sana bee

yanıt3
yanıt1
Bora..:

parayla hastane katını kapatmak nedir arkadaş bu nasıl bir görgüsülüktür.

26
0
yanıtYanıtla
Realist:

Özel hastane diyor okuma yazma yetisine sahipsin ama algılama yetisine sahip değilsin. Oradaki doktorlar paran yoksa öl diyor yani Bora''cım siklerinde değilsin haberin olsun.

yanıt1
yanıt4
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title