Haberler

Salih Usta'nın "23 Nisan Sokağı" Kutlamalara Hazır

Muğla'nın Marmaris ilçesinde terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle 6 yıldır bayrak ile posterlerle süslenen ve çocuklar için 23 Nisan kutlamalarının düzenlendiği sokakta, hazırlıklar tamamlandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde terzi Salih Yazgan'ın girişimleriyle 6 yıldır bayrak ile posterlerle süslenen ve çocuklar için 23 Nisan kutlamalarının düzenlendiği sokakta, hazırlıklar tamamlandı.

Yazgan'ın girişimiyle 6 yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için bayrak ve posterlerle süslenen Kemeraltı Mahallesi 105. Sokak, şimdiden hareketlendi. Sokaktaki palmiyeler, trafik işaretleri, park bariyerleri süslendi. 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri, Yazgan'ın diktiği palyaço kıyafetleriyle sokağa gelen çocukları eğlendirdi.

Salih Yazgan (65) gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklara bayramının yaklaştığını, sokağı kutlamalardan önce hazırlayarak duyurduklarını söyledi.

Çocukların bayramın coşkusunu altı yıldır sokakta yaşadıklarını hatırlatan Yazgan, bayram coşkusunun sokaklarda kutlanması gerektiğini dile getirdi.

Eşi ve gönüllülerle birlikte sokağı heyecanla süslediklerini anlatan Yazgan, "Hiçbir kurumdan maddi destek almıyoruz. En büyük desteğimiz çocuklarımız. Bu yıl yeniliklerimiz de var. Sanatçılarımız olacak. Çocuklarımızın yaptığı resim sergisi de sokağımızda olacak." dedi.

Ses sanatçısı Yonca Poyrazoğlu da Yazgan'ın hazırladığı sokağın çocuklara bayram havası yaşattığını ifade etti.

Sokağın tüm Türkiye'ye örnek olması gerektiğini vurgulayan Poyrazoğlu, çok gururlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

23 Nisan Marmaris Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title