Haberler

Galatasaray'dan Göksel Gümüşdağ'a Sert Tepki

Güncelleme:

Galatasaray, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a Video Yardımcı Hakem konusundaki açıklamalarından dolayı tepki gösterdi.

Galatasaray, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın yaptığı açıklamaları kınadı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde, "Her durumdan kendine vazife çıkaran şahıs hakkında." başlığıyla, isim verilmeden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"İkinci başkanımızın, VAR kayıtlarının kamuoyuna açıklanması gerektiğine dair sözleri üzerine, bir futbol kulübü başkanı talihsiz beyanatlarda bulunmuştur. Hiçbir kulüp ve kişi hedef alınmamasına karşın, bu açıklamaları üzerine alan bu zat, federasyon adına konuşma yetkisini nereden bulmuştur ve hangi sıfatla VAR kayıtlarının açıklanamayacağını söylemiştir, merak etmekteyiz. Her durumdan kendine vazife çıkaran, kendisini Türk futbolunun tepe yöneticisi gibi gören, bugüne kadar takındığı tavırlar ve kullandığı ifadelerle Türk futbol ailesini, yayıncı kuruluşu bile yönlendirmeye çalışan bu kişinin sözlerini şiddetle kınıyoruz."

"VAR KAYITLARI IFAB KURALLARI GEREĞİNCE PAYLAŞILAMAZ"

Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Tesisleri'nin açılışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "VAR kayıtları IFAB kuralları gereğince paylaşılamaz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Medipol Başakşehir Fk Göksel Gümüşdağ Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (46)

Kadıköy:

Adam adam göksel gümüşdağ helal olsun. Abdurrahim gibi kıvırmadı çıkar belgeyi görsün herkes dedi. Ne oldu kaçıp kıvırırsınız böyle. Ali palabıyık türk hakemliğinin gururu

4
19
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ne haddine senin GS laf atmak devletin parasiyla halkin vergileriyle külup yöetiyorsun ve pahali transferler yaparak kara para akliyorsun, taraftar yok ürün yoksa bu kadar para nerde geliyor kaynak nedir neden devletin savcilari bunu arastirmiyor..?

18
4
yanıtYanıtla
akıllı olun:

Ya bi git, bak İmamoğlu para musluğunuzu da kapatacak ne yapacaksınız merak ediyorum.

15
5
yanıtYanıtla
YORGUN:

HAKEM DE İNSANDIR HATA YAPABİLİR BAY TERİM. LEHİNİZE OLUN CA SİKİNTİ YOK; ALEYHTE OLUNCA SİKİNTİİİİİ

5
14
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Sen kes lan armut. Kimse aleyhinizde konuşmicak dimi. Muz cumhuriyetimi lan burası . Tavuk

yanıt4
yanıt7
KUŞ SEVENLER DERNEĞİ:

Öyle ölmezler KORKUT DEDE, Füze at :))))))))))

yanıt1
yanıt1
KADİR:

Aynen öyle kardeş çok iyi dedin

yanıt2
yanıt1
MERT:

LAN YORGUN YALAMASI FATİH TERİM O AÇIKLAMAYI NİÇİN YAPTI BİLİP BİLMEDEN AÇIKLAMA YAPMA. . ADAM ORADA İRONİ YAPTI. İLK YARI FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA YAPILANLARA GS İTİRAZ EDİNCE KLUPLER BİRLİĞİ VE MHK HAKEMLER DE HATA YAPABİLİR DİYEREK AÇIKLAMA YAPTILAR. . ONA İSTİNADEN FATİH TERİMDE BU AÇIKLAMAYI TRABZON MAÇINDAN SONRA YAPTI. . EVET NE HİKMETSE ÖZELLİKLEDE TRABZON MAÇINDA HAKEMLERİ GS LEHİNE HATA YAPACAKLARI TUTTU. . DİĞERLERİ MAÇLARI ZATEN ANLATMAMIZA GEREK YOK. . HER HAFTA GS BUDANIYOR

yanıt3
yanıt1
SER59:

SONUN GELİYOR BAŞAKŞEHİR. . PARA MUSLUKLARI YAKINDA KESİLİR. 2 SENE SONRA 2 LİGTE GÖRÜRSÜN. . SEYİRCİN YOK STADIN YOK REKLAMIN YOK NEREDEN GELİYOR BU PARA. . .

14
4
yanıtYanıtla
caner:

Başakşehir gs eziği hariç tüm Türkiye seninle şampiyon Başakşehir.

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title