Haberler

Aleyna Tilki'nin Başına Talih Kuşu Kondu! 1,5 Milyon TL Alacak!

Güncelleme:

Yalın ve Kenan Doğulu gibi isimlerle çalışan dondurma firması bu sene Aleyna Tilki'ye 1,5 milyon TL ödeyerek reklam yüzü yaptı.

Daha önce Yalın ve Kenan Doğulu'nun reklam yüzü oldu dondurma markası bu yıl Aleyna Tilki ile anlaştı.

"BENİM ENERJİMİ HİSSETMEMİ SAĞLADI"

Marka için bir şarkı hazırlayacak olan Tilki'nin yaklaşık 1,5 milyon TL aldığı iddia edildi. Yaz aylarında ekranda olacak Tilki, "Bu renkli ve kaliteli dünya, benim istediğim enerjiyi hissetmemi sağladı." açıklamasında bulundu. Bir dondurma firmasıyla reklam anlaşması yapan Aleyna Tilki marka için bir şarkı hazırlayacak. Genç şarkıcının bu anlaşmadan aklaşık 1,5 milyon TL aldığı konuşuluyor.

Aleyna Tilki'nin Başına Talih Kuşu Kondu! 1,5 Milyon TL Alacak!

"SENİ YEDİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM"

Sosyal medya hesabında karnabaharın fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki fotoğrafa, "Yenilebilen bir şey olman çok garip, seni çok seviyorum karnabahar. Seni yediğim için çok şanslıyım, herkes şanslı. Sadece ne kadar güzel olduğunu daha önce hiç düşünmediler, o kadar. Şu an seni yedim ve sen o toprağın sizlere verdiği güzelliği içimde yaşatacaksın." ifadelerini kullandı. Tilki hızını alamadı ve şöyle devam etti: "Karnıbahar çok enteresansın gerçekten ya..."

Aleyna Tilki'nin Başına Talih Kuşu Kondu! 1,5 Milyon TL Alacak!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Kenan Doğulu Yalın Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (39)

M.Y:

Hangi dondurma firması ise ondan bir daha hayatta ürün almam . .

17
3
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN ADAM:

Yediğin hıyarlardan, salatalıklardan neden bahsetmiyorsun. Özelliklede yaşlanmaya karşı sağlık için süper besindir

9
4
yanıtYanıtla
doğrucu:

Türk halkının hak ettiği sanatçı..yürü arkanda türk halkı var

8
5
yanıtYanıtla
çkr:

yandık şimdi bütün yaz boyunca bunun yüzünü mü göreceğiz. tvde, bilborlarda :(

10
2
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

Allah akıl fikir versin

11
1
yanıtYanıtla
gerçekçi insan:

ya neden bu kadar kıskanç oluyorsunuz bilmiyorum, bu dünyada her şey herkese serbest siz de bir şey ile meşhur olsaydınız da bu millet sizi idol diye kabul etse idi, bakın kimileri iyi futbol oynuyor milyonları kazanıyor kimi iyi şarkıcı hatta kimileri politikacı oluyor ve iyi para kazanıyor kimisi doktor kimisi profesör. kimisi de bir bok olmuyor ve sadece burada onun bunun kazandığı para hakkı değilmiş falan filan diye fikir paylaşıyor, ya madem bu milletin dikkatini çeken ve idol olan kişiler iyi para kazanıyor ise siz de aynısını yapın kim size mani oluyor ki

4
8
yanıtYanıtla
Kepir18:

Para eden pıttığıdur da

7
4
yanıtYanıtla
Raul:

Dondurmanın yanında krema da veriyorlar mı.

8
3
yanıtYanıtla
Kemal:

Milleti dondurmadan tiksindirecekler

9
2
yanıtYanıtla
hoca fettah osmanoğlu:

dondurma firması sahibinin oluna bir bakmak lazım gençmi bekarmı delimi ne

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title