Haberler

Şeyma Subaşı, Yatak Pozuyla Sevgilisini Heyecanlandırdı!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile olan evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Şeyma Subaşı kızı Melisa ile Miami'ye gitti. Subaşı, Acun Ilıcalı'nın Miami'deki eviyle ilgili paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı, Yatak Pozuyla Sevgilisini Heyecanlandırdı!

ALEV EMOJİSİ KOYDU

Sosyetik isim yayınladığı fotoğraflardan birinde, Miami'deki eşyalarını İstanbul'a taşıdığını açıkladı. Subaşı, evdeki eşyalarını topladıktan sonra New York'taki bir otelde konaklamaya başladı. Subaşı, kaldığı lüks suit odadan fotoğrafını paylaştı. Yatakta çektiği selfie'sini yayınlayan Subaşı'na sevgilisinden yorum geldi. Guido Senia, sevgilisinin fotoğrafının altına alev emojisi koydu.

Şeyma Subaşı, Yatak Pozuyla Sevgilisini Heyecanlandırdı!

ILICALI İZİN VERMEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Şeyma Subaşı'nın Palm Island'da bulunan Acun Ilıcalı'nın evine gitmek istediği ama Ilıcalı'nın Subaşı'nı eve sokmadığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Şeyma Subaşı hamile kız arkadaş Martha'da kalmaya başlamış.. Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde Miami'de kızı Melisa'yla bir teknede çekilen şu videoyu yayınlamıştı.

Şeyma Subaşı, Yatak Pozuyla Sevgilisini Heyecanlandırdı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500

Yorumlar (89)

SEVGİ:

BU NASIL AHLAKSIZCA BİR HABER BAŞLIĞI BU KADINI GÖRMEKTEN DE SAÇMALIKLARINI İZLEMEKTEN DE BIKTIK YETER ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ

44
0
yanıtYanıtla
KAĞAN:

Şeymayı inşanllah Uzaylılar kaçırır da kurtuluruz.

24
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ:

ya artık birisi şu kadının haberini yapmaktan vazgeçsin yahu

24
0
yanıtYanıtla
BANKAMATICHTEN PARA CEKIYEAH:

KIM NE DERSE DESEN COK GÜZEL KADIN

5
17
yanıtYanıtla
birisi:

arkadaş neymiş bu şeyma subaşı sanki devlet meselesi bizene hergün bu pisligin haberini yapmaktan bıkmadınızmı kim bu devlet yetkilisimi devlet memurumu kim şeyiyle gündeme gelen biri

16
0
yanıtYanıtla
Ayse esmeli:

Bıktık senden artık mıllet olarak acunun parasıyla savur babam savur askerı ücret alda öle gezsene seymaaaaaa!!!!!allah askına yapmayın su kadını haber arrık genclere kötü örnek bu ve bunun gıbı zengın koca avcılarıııııı

15
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Şeyma ilk sahipleri tarafından kullanılmış 2. el araba gibi oldu artık. yeni mekanları halka açık pazarlar olacak

16
0
yanıtYanıtla
kedimi ucak carptı:

insanlar gündemde kalmak için şaklabana dönmüş oysaki mahremiyet gizlilikten ibarettir gençlerin önündeki bu örnekler elbette onları doğru yola götürmeyecektir Rabbim haya eden utanan iffetli namuslu gençler yetiştirmemizde bize yardım etsin.

16
0
yanıtYanıtla
ODUNKAFA:

ACUN ABİ BU KADINI SEN SARDIN BAŞIMIZA SENDEN ÇOK BİZ GÖRÜYORUZ ARTIK KURTAR BİZİ

15
0
yanıtYanıtla
ANTİ ŞEYMA:

Çok şükür beeeee 2 gündür haber almıyorduk sonunda haberi çıktıııı. Neyse iyimiş onu öğrendik bari. . Haberi yapan arkaşa en derin selamlarımı iletiyorum. .

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title