Haberler

Darende'de Okuma Bayramı

Darende ilçesindeki Nadir İlkokulu tarafından "okuma bayramı" etkinliği düzenlendi.

Okul Müdürü Mustafa Kızmaz, okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, geleceğin teminatı olan çocuklara sağlam bir kişilik kazandırmayı, onları araştıran, sorgulayan, öz güveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven, insanlara karşı saygılı birer birey olarak yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Göstermiş oldukları ilgiden ve emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Kızmaz, "Bundan 8 ay önce okuma yazma bilmeyen bu öğrencilerimiz, büyük bir çaba sarf ederek okuma yazmayı öğrenip, gördüğünüz gibi böyle etkinlikler başarabilmektedir. Bu başarı öğrenci, veli, öğretmen üçgeninde gerçekleşmiştir. Velilerimiz her yer ve zamanda olduğu gibi bu mutlu günlerinde yine burada da çocuklarımızın yanında olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Elbette hepimizin amacı çocuklarımızın başarısı ve geleceği içindir." dedi.

Konuşmaların ardından programda minikler, şiir, koro konseri, tiyatro oyunu ve halk oyunları gösterileri sundu.

Öğrencilere okuma belgelerinin takdim edildiği programa, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kızmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title