Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında Hatice Erkurt Anaokulu ve Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ve koro etkinliği düzenledi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında Hatice Erkurt Anaokulu ve Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro ve koro etkinliği düzenledi.

Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte ilk olarak iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin bilgilendirici video izlendi.

Hatice Erkurt Anaokulu öğrencilerinin gösterisinin ardından Selimiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro oyununu sahneledi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçenleri tebrik ederek öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Bahara Merhaba" kahvaltı etkinliği

Edirne Bahçeşehir Koleji öğretmen ve öğrencileri, velilerinde katılımıyla gerçekleşen "Bahara merhaba" kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, Meriç Nehri kenarında bulunan bir tesiste gerçekleşen etkinlikte konuşan Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Aysun Yiğitsoy, amaçlarının okuldaki birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek olduğunu belirtti.

Bahçeşehir Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Mahmut Boztürk de sağlıklı bir toplumun temellerinin eğitim kurumlarında atıldığını belirterek, "Başarının ve geleceğin anahtarı, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin kusursuz iletişimindedir. Bunun bilinciyle her sene çeşitli organizasyonlarla bir araya geldiğimiz velilerimizle baharı karşıladık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title