Haberler

Bb Erzurumspor - Fenerbahçe Maçının Ardından

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, rakibin ligde kalmak adına umut beslediği bir maç oynadıklarını söyledi. Fenerbahçe'nin prestiji için sahaya çıktığını ifade eden Yanal, "Kazandık, kazanırken eleştiri olabilir. Kendimize dönük bugün oynadığımız oyuna dönük söylemler yapabiliriz. Ama sonuçta kazandığınızda haklısınız. Kendimize dönüşümüze bakarsak, bir maç kaldı. Fenerbahçe'nin artık yüzünü yarınlara çevirmesi gerekir. Yarında güçlü Fenerbahçe'yi yaratmak var. Hedefleri olan takım kurma önümüzdeki yıl yarışı kazanan bir takım kurma adına başkanımız, yönetim kurulumuz ve bizim üzerimize düşeni yapma konusunda mesaimiz ve sorumluluğumuz artarak devam edecek" dedi.

Ligde kalan son maçı kazanarak tamamlamak istediklerini belirten Yanal, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili bir soruya ise "Bizimle ilgili bir şey yok" yanıtını verdi.

HAMZAOĞLU: BAŞKASININ HAKKINI ALMA DÜŞÜNCESİNDE OLMADIK"

Kazanmaları gereken maçı kaybettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, matematiksel şanslarının sürdüğünü söyledi. Maçta oyunu baştan tutmaya çalıştıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Rakibimizi baskılarla oyunu üçüncü bölgeye yıkmak istedik. Penaltı pozisyonuna kadar istediğimizi yaptık. Yani ne yapalım bilmiyorum? Biz de oyuncularımıza ceza sahasına girince kendinizi atın mı diyelim? Bugüne kadar böyle bir şey istemedik. Bize yapılan haksızlığa nasıl isyan ediyorsak başkasının hakkını alma düşüncesinde olmadık. Haksız kazanç elde etmeyin telkinde bulunduk. Ancak adaleti koruması gerekenler, bizler hakemler, yazarlar maalesf doğru yerlerde hakkı vermiyoruz, teslim edemiyoruz. Oyunun kuralları böyle, böyle devam edeceğiz. Biz dürüst oynamaya devam edeceğiz. Fakat çok hakkımızın yendiğini söylemeden geçemeyeceğim" diye konuştu.

"Hakemi kötülemek istemiyorum" diyen Hamzaoğlu, "Bir iki pozisyon var. VAR hakemi o pozisyonda çağırıyorsa bizim Sunu kendini atmadı. O zaman Sunu'ya da çağıracaksın. Yani bizim isyanımız buna maalesef. Mevlana'nın bir sözü var: Körler çarşısında ayna satma, sağırlar çarşısında gazel atma. Bu seneki futbol ortamından memnun değiliz. Bunu mağlubiyet sebebiyle söylemiyorum. Futbol ortamında heph beraber paydaşlar olarak oturup bu gidişata bir dur dememiz gerekiyor" dedi.

Rashad Muhammed'in neden kadroda olmadığı sorusuna da cevap veren Hamzaoğlu şunları söyledi: "Bu olay aile içinde kalması gereken bir olaydı. Size kadar geldiyse söylemek gerekir. Rashad Muhammed'i davranışlarından dolayı, takıma uyum sağlamamasından dolayı, disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktık. Arkadaşlarıyla birlikte aidiyet duygusunu yakalayamadı."

BB Erzurumspor'un matematiksel olarak şansı bulunduğunu ifade eden Hamzaoğlu, Kayseri maçıyla ilgili "Bir şansımız var. Neyin ne olacağı belli olmaz. Rakiplerin kazanacaklarının garantisi var mı? Biz çıkıp aynı ciddiyetle maçımız oynayacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title