Haberler

Fatih Terim'in Sosyal Medyayı Sallayan Videosu: Robinho'ya Yumruk Gösterdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sahalarında Başakşehir'i 2-1 yendikleri maçta tribüne gönderilmişti. Olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı ekibin şampiyon olduğu Başakşehir mücadelesinde konuk ekip öne geçtikten sonra gerginlikler yaşandı. Bir pozisyon sonrasında Fatih Terim'in kendi yedek kulübesi önünden koşarak Başakşehir yedek kulübesinin oraya gelip dördüncü hakeme itiraz eden Robinho'ya yumruk gösterdiği görüntüler sosyal medyayı salladı.

Fatih Terim yarattığı gerginliğin ardından iki takım teknik heyet ve yedek kulübesinden bulunan isimlerde tartışmaya dahil oldular.

Fatih Terim'in Sosyal Medyayı Sallayan Videosu: Robinho'ya Yumruk Gösterdi

İSMAİL ÇİPE VE ADEBAYOR ARASINDA DA GERGİNLİK YAŞANDI

Sonrasında yedek kulübesinde bulunan Galatasaray yedek kalecisi İsmail Çipe ile Medipol Başkşehir yedek kulübesinde bulunan Adebayor arasında gerginlik yaşandı. Fatih Terim'i 'durdurmak' için orada olduğu maç sonrasında açıklayan Adebayor'u yedek kulübesinin içine sert bir şekilde itmişti.

Bu gelişme sonrasında sinirler biraz daha gerilmiş fakat hakemlerin ve oyuncuların araya girmesiyle birlikte zor da olsa Galatasaray cephesi sakinleştirilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (94)

FENEVRASYONLU UYUZ KUSLAR:

GUUYRUK ACINIZZZ BAYAADA BüYüK OK ANLADIKTA FAZLADA YANSSITMAYIN HEM SONRA ACIYORUZ SiZ CULLSUZ 5 PARASIZ DiLENCiLERE

54
12
yanıtYanıtla
ZAVALLI CAMİA:

Şampiyon olduktan sonra bile acınacak hale düşen zavallı camia . . Bir düşünün sizin dışınızdaki hiçbir camia şampiyonluğunuza temiz gözüyle bakmıyor. . . Gönlünüzce sevinin mutlu olun :))

yanıt16
yanıt9
hakan:

bi deli cıkıpta kafasını kırmıyo

23
38
yanıtYanıtla
GS:

bende senin kafani kirarim ben deliyim

yanıt12
yanıt20
YETER ARTIK!!!:

BU adam türk futbolunun kanseri kesip atılmadığı sürece benzer olayları daha çok izleriz. Şampiyon olmak için her yol mübah olmamalı rakibe de saygı göstermeli ama bu adam dan bekleyemezsin adam bundan besleniyor. Dikkat edin hep bu adamın şampiyonluklarında şike haram vs vs konuşuluyor.

26
21
yanıtYanıtla
EBENiYZi BELLEDi:

FENEVRASYONLU UYUZZZ KUS GUYRUK ACINI FAZLADA BELLi ETMESEN iYi OLUR

yanıt6
yanıt2
AYNEN:

gerginlik ve kaos çıkarıp bundan faydalanıyor parator . . .

yanıt3
yanıt5
YETER ARTIK!!!:

Adamlar gol atana kadar herşey yolundaydı ne olacak yani rakip gol mü atmasın atarsada sevinmesin sevinirse abartmasın ya adamlar 2. 3. golü atsa ne olurdu. Terörist mi olacaktı katliam mı yapacaktı. Sen 6S nin hocasısın yumruk falan ne demek ya fanatikliği bırakın dünyanın parasını alıyor adam olacak işini yapacak o kadar.

yanıt5
yanıt5
mıstık:

önce edep buda gs yok

15
26
yanıtYanıtla
GS:

EDEPSIZSIN

yanıt1
yanıt6
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title