Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Babel, Sağlık Kontrolünden Geçti

Güncelleme:

Galatasaray'ın, uzun zamandır gündeminde olan Ryan Babel ile anlaştığı ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.

Fulham ile sözleşmesi sona eren Hollandalı futbolcu, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek.

Menajeriyle beraber dün İstanbul'a gelen Babel sağlık kontrolünden geçti. Ardından Galatasaray yöneticileri ile bir araya gelen Hollandalı yıldız imzayı attıktan sonra ülkesine döndü.

Resmi duyurunun sarı kırmızılıların ligin son haftasında oynayacağı Sivasspor maçı sonrası yapılması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi Babel, Fulham'ın Premier Ligde küme düşmesi sonrasında serbest kalmıştı.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Babel, Sağlık Kontrolünden Geçti

İŞTE ALACAĞI ÜCRET

Sarı-kırmızılıların 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedilirken, tecrübeli futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro garanti ücret ve 2,5 milyon euro da imza parası vereceği bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fulham Haberler

500

Yorumlar (34)

KATIRCI:

FULHAMDA KAÇ PARA ALIYORMUŞTA GSDE 2. 5 M. EURO ALACAKMIŞ BEN FENERLİYİM AMA YAZIK GSYE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN GELECEK PARALARI HEDER EDECEKLER

22
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Kardeş sen bize bizde fenere acımaya devam, yöneticiler şovenist transfer yapsın, kahrını biz çekelim, bu devran böle gelmiş böyle gider valla

yanıt0
yanıt0
Tim0135:

İmza parası nedir arkadaş imza parası, yeter la bu milletin kanını emdiğiniz, vergi yok bişi yok, dışarıda taş çatlasın 1 milyona oynayacak adam burda 5 alıyor, gsssliyim ama artık futboldan soğudum yahu!!

13
3
yanıtYanıtla
..........................:

hadi be boş sende.

yanıt0
yanıt0
ANALİST:

Bu transfer uygun değil, Babel için yaşına göre çok fazla ücret, kesinlikle genç ve GS''a para kazandıracak bir futbolcu alınmalı, Rodrigez, Buruma olayındaki gibi.

12
0
yanıtYanıtla
:

BRUMA PARA VERMEDİ AYNI PARAYA GİTTİ HEMEN HEMEN ROGRIGEZ İSE PAOK SATIŞ PAYINDAN BAYAĞI PARA VERİLDİ. .

yanıt1
yanıt0
UA 34:

AZ PARA ALMASI KOŞULUYLA GELSİN BABEL GS YE

12
0
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

Yaş yolun yarısı olmuş Avrupa''da 300 bin avro Türkiye''de 2''5 milyon avro

12
0
yanıtYanıtla
kemal:

enayı ler üç beş kurus kazandılar onu da böyle cart curt edecekler

4
7
yanıtYanıtla
sinan:

BOŞ TRANSFER ONYEKURU İÇİN NABIZ YOKLASALAR KEŞKE

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title