Haberler

Şampiyonluğu Kaçıran Başakşehir Dağılıyor

Güncelleme:

Galatasaray'a yenilerek şampiyonluğu kaçıran Medipol Başakşehir, sezon sonunda Adebayor, Demba Ba, Serdar Taşçı, Mossoro ve Clichy ile yolları ayıracak. Emre Belözoğlu futbolu bırakacak. Arda Turan için ise Barcelona'nın kararı beklenecek.

Başakşehir'de şampiyonluğun kaçması ortaya büyük bir fatura çıkardı. Takımda yaşı ilerleyen ve yüksek ücret kazanan oyuncularla yollar ayrılacak. Listede Adebayor ilk sırada yer alıyor. Demba Ba, 3 milyon Euro yıllık ücreti bulunan Clich, 6 aylık kontrat yapılan Serdar Taşçı ve 36 yaşına gelen Mossoro da topun ağzında olan isimler.

Fanatik'te yer alan habere göre; Daha önce futbolu bırakacağını açıklayan 39 yaşındaki Emre'yle birlikte durumu merak edilen bir diğer isim ise Arda Turan.Ücreti konusunda resmi açıklama yapılmayan, ancak Barcelona'dan aldığı 7 milyon Euro'luk ücretin karşılandığı iddia edilen deneyimli futbolcunun bir yıl daha kiralık sözleşmesi var. Ancak Barcelona oyuncuyu istediği zaman satabiliyor. Başakşehir de İspanyol deviyle görüşüp Arda'nın satılması yönünde talepte bulunacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Demba Ba Adebayor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (70)

CAN DEP:

Zaten belediyenin parasiyla besleniyorlardi..belediyede elde gidince...?gidince diyorum Imamoglu gelecek her şey güzel olacak..

31
18
yanıtYanıtla
Ekrem imamoğlu:

Aynen kardeşim helal sana

yanıt8
yanıt0
Blabla:

Resmen cimbom basaksehiri dagitmis oldu

33
9
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAKIM ÖNCE BİR ALT LİGE SONRA DAHA AŞAĞI SONRA BAL A DÜŞECEK VE KAPANIP GİDECEK YERİNE ESKİSİ GİBİ İST. BELEDİYE GELECEK SARI/SİYAH OLAN TAKIM. GALATASARAY NE BÜYÜKTÜR Kİ TEK BAŞINA BU PROJE TAKIMINI YOK EDEREK TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ AÇMIŞTIR. ŞİMDİ ŞAMPİYON GS OLDU DİYE ÜZÜLENLER İLERDE ANLAYACAKLAR NİÇİN BAŞAKŞEHİRİN OLMADIĞININ DAHA İYİ OLDUĞUNU.

21
15
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

VATANDAŞ, NESİNİ BEĞENMEDİN? BU KONUDA BİLGİN VARSA YAZ YOKSA OKU VE DÜŞÜN HADİ ORDAN DEMEK BİR HAKARETTİR O ZAMAN BENDE SANA DİYORUM Kİ; Bİ SUS LAN OSSURUK.

yanıt2
yanıt5
MEHMET:

NASIL SAMPİYON OLDUĞUNUZ BELLİ HAKAN ŞÜKÜR, ÜN FETO İLE SAMPİYON OLDUĞUNUZ YILLARI BİLE HATIRLAYIN AYNISINI YINE OLDUĞUNUZ BELLİ FEDERASYON YOK BU ÜLKEDE HAKEMLERİ SİZE ENDEKSLİ SEÇİYORLAR. HARAM OLUR İNŞALLAH

12
20
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

O KADAR YANİ BİZ UEFAYI BİLE ALDIK FENERİ KADIKÖYDE YENEMEDİK. BU SENE OLDUĞU GİBİ DE HAKEM SAYESİNDE ELİMİZDEN KURTULDULAR. BU NE PEHRİZ BU NE LAHANA TURŞUSU. O KADAR YANİ UEFAYI ALACAK KADARSA ŞAMPİYONLAR LİGİNİDE KAZANIRLARDI. HİKAYE OKUMAYIN, İYİ YÖNETİLİN İYİ TOPÇULAR GETİRİN AYNI BAŞARIYI SİZDE KAZANIN.

yanıt2
yanıt0
1 HAFTADA 2 KUPA - ŞAMPİYON GALATASARAY:

FETÖ''den sonra UEFA Tarafından tescilli şikeci fenev ve kendine efendi dedirten yaaasak 8tas ne basarı kazanmıs, Galatasaray ne basarı kazanmıs önce buna bak, sonra böyle ahkam kes. ZORUNUZA GİDİYOR AMA ŞAMPİYON GALATASARAY! KUDURUN HAHAHAHAHAHAHAHAH

yanıt8
yanıt1
.:

BJKYİ BAŞAKŞEHİRİ SAHAMIZDA YENDİK BİLEĞİMİZİN GÜCÜYLE ŞAMPİYON OLDUK

yanıt6
yanıt0
..:

sen ilk önce çaldığınız 2010 2011 kupasını trabzona iade edin seni fenevli

yanıt4
yanıt0
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title