Haberler

Diagne, kutlamalara gelmemesi ile ilgili açıklama yaptı

Güncelleme:

Galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi olan ve sezonu 30 gol ile tamamlayan Diagne, sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için tepki toplamıştı. Golcü isim konu ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaraylı futbolcu Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şampiyonluk kutlamasında yer alamamasına açıklık getirdi.

"Bu kelimeleri Galatasaray'ı sevenlere, başkanımızdan yöneticilere, Fatih (Terim) hocama, takım arkadaşlarıma, teknik ekipten bütün çalışanlara ve harika taraftarlarımıza yazıyorum!" ifadelerini kullanan Senegalli futbolcu, şu görüşlerini aktardı:

"Ne yazık ki ciddi ailevi nedenlerden dolayı geçen cumartesi günü yapılan kutlamalara katılamadım. Her şeyden önce, zaferimizden keyif alabilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayamamak, özellikle de kazanılan önemli hedefleri tam olarak paylaşamamak benim için çok büyük bir üzüntüydü. Kulübümüz çok büyük ve bunun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Beni anlayacağınızdan eminim ve bunu telafi etmek için elimden geleni yapacağım. Birçok golle..."

Diagne, kutlamalara gelmemesi ile ilgili açıklama yaptı

Kaynak: AA / Spor

Mbaye Diagne Fatih Terim Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (15)

cimbom galatasaray:

seni galatasaraya kakalayanların allah belasını verir sen sinan gümüşün kıramponu olamasın def ol git

6
6
yanıtYanıtla
cimbomlu:

hiç bir galata saraylı istemiyor bu sahada yürümeye dermanı olmayan aptalı buna okadar para ver enlerde apdal bussayfada yoruma olumsuz işaretleyen fenerliler kesin onlarda biliyor şünki biz sade bu kara bakaldan yedik fener kompile takımdan yedi şimdi çıkaracağım diyi uraşıyorlar dileniyorlar

yanıt3
yanıt2
BELHANDA:

inşllah kaza geçiiri futboldan men olursun allah belanı versin senin gibi ballı biri var mı 13 tane penaltıdan golün var bu adam başımza bela olur bak yazın bi kenara

3
9
yanıtYanıtla
Şerafettin:

Sen sporcu değilsin. Penaltı için kendini zırt pırt yere atan birisin.

8
3
yanıtYanıtla
pala dayı:

tarık çamdal dan kurtulduk dedik, diagne geldi, buna verilen paraya yazık 2 sezen önce vedat muriç i alsaydık şimdi milyon eurolara satardık, yıldız almayın yıldız olabilecek içini doldurabileceğiniz oynamaya aç futbolcu alın sayın yöneticiler.

7
2
yanıtYanıtla
Gs:

Iyi oldu katılmadıgın. Sen Galatasaray sampiyon olmasin diye elinden geleni yaptin. Insallah gidersin.

3
5
yanıtYanıtla
??:

allah belanızı vercek nmnnbnghc

yanıt3
yanıt1
İçimdeki ses:

satılsın

6
1
yanıtYanıtla
Döndü Teyze:

diagne oruç tutuyormu acaba.

3
4
yanıtYanıtla
Bayburtlu Hasan:

Nerdeee..!!

yanıt2
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title