Haberler

Fatih Terim'den Gökhan Töre transferine veto geldi!

Güncelleme:

Adı bir süredir Galatasaray ile anılan ve Beşiktaş ile sözleşmesi bittiği için boşa çıkan Gökhan Töre transferi, Fatih Terim'in veto etmesiyle rafa kalktı.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürerken, bir süredir ismi sarı kırmızılılarla anılan Gökhan Töre'nin ismi gündemden çıkarıldı.

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren, A Milli Takım'dan eski teknik direktörü olan Fatih Terim ile yeniden çalışmak isteyen ve bu dileğini de Terim'e ileten 27 yaşındaki oyuncuya vize çıkmadı.

Fatih Terim'den Gökhan Töre transferine veto geldi!

FATİH TERİM TRANSFERE OLUMSUZ YAKLAŞTI

Sabah'ta yer alan habere göre; Yapılan değerlendirmede geçirdiği sakatlıklar ve kadro dışı bırakılması nedeniyle bu sezon Beşiktaş'ta sadece 2 lig maçında süre alan Gökhan Töre'nin transferine olumsuz yaklaşıldı. Her ne kadar bonservisi elinde olsa da Töre'nin transferinin rafa kaldırılması kararlaştırıldı.

27 yaşındaki oyuncu bu sezon ligde sadece ilk yarıdaki Antalya ve Rize maçlarında toplam 34 dakika süre bulabildi. Tecrübeli oyuncu Avrupa Ligi'nde ise 6 maçta oynadı, hatta B36 Torshavn'a karşı bir gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Töre Fatih Terim Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Dürbünlü:

Fatih hoca yüzde yüz haklıdır,ümidimiz imamoğlu.

8
3
yanıtYanıtla
Kurdoğlu müslihiddin:

Helal hocam gökhan kim arkadaşlar faydası olsa bjk. Sahiplenirdi.

1
0
yanıtYanıtla
No-name:

Hakan Çalhanoğlu ihtimaline karşılık istememiştir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title