Haberler

Fatih Terim'in yeni gözdesi Umut Meraş

Güncelleme:

Galatasaray, Fatih Terim isteği doğrultusunda Bursasporlu futbolcu Umut Meraş'ı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray kadroyu Şampiyonlar Ligi için şekillendiriyor. UEFA'ya vereceği 22 kişilik listeye 8 Türk futbolcu yazmak zorunda olan sarı-kırmızılılar çalışmalar yapıyor. Bu doğrultuda öne çıkan isimler Bursaspor'dan Umut Meraş ile Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı oldu.

Fatih Terim'in yeni gözdesi Umut Meraş

TERİM, UMUR MERAŞ'I İSTEDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Ömer Bayram'ı gözden çıkaran Fatih Terim, Bursaspor'dan Umut Meraş'ın transfer edilmesini istedi. Sezon başında Boluspor'dan 265 bin euro karşılığında bonservisi alınan 23 yaşındaki sol bek, Süper Lig'deki ilk sezonunda dikkatleri üzerine çekti ve Terim'in gözdesi oldu. Temaslar başlarken küme düşen Bursaspor da Umut'tan gelecek para ile borçların bir kısmını kapatmanın hesaplarını yapıyor.

ŞENER İLE 2+1 YILLIK İMZA

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile her konuda anlaştı. 22 kişilik Şampiyonlar Ligi listesi için UEFA'ya 8 Türk oyuncu bildirmek zorunda olan Galatasaray, 29 yaşındaki sağ beki kadrosuna kattı. Şener Özbayraklı, bayram sonrası 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (9)

Dr-Hayri:

terim istifa etmelidir.çünkü yaşlandı artık.

1
12
yanıtYanıtla
TFF:

Aynen.

yanıt6
yanıt3
FD:

BAŞARILARI KISKANIYORUM DESEN DAHA DOĞRU OLUR HAYROŞ

yanıt12
yanıt1
AZAD:

Doktor olmuşsun ama adam...?

yanıt0
yanıt0
CAN DEP:

Dogru karar genc yeteneklere yöneliniz...Fatih hocanin elinde iyi bir star olabilirler.

yanıt0
yanıt0
serkan.:

sende.yaşlandın

yanıt0
yanıt0
KRAL PATLICAN:

3. yıldızı takacağını bildiğiniz için istifa etsin istiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

YAŞLI BAŞLI ADAMIN SİZE KUPA YÜZÜ GÖSTERMEMESİ ZORUNUZA GİDİYOR TABİ

8
1
yanıtYanıtla
CEBİNDEN ÇIKMIYOR PARALAR:

sol bekte 4 futbolcu oynuyor, umut meraş lüks olur, boşuna harcanacak para yok

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title