Haberler

Galatasaraylı Marcao'ya 10 milyon euroluk teklif geldiği iddia edildi!

Güncelleme:

Yeni sezon transferleri için oyuncu satma zorunluluğu bulunan Galatasaray'da gol kralı Diagne ve Belhanda'ya müşteri ararken, sürpriz bir futbolcusuna teklif geldi. Sarı-kırmızılıların, Portekiz'in Chaves takımdan transfer ettiği Marcao için 10 milyon euroluk bir öneri yapıldığı ortaya çıktı.

ROMA VE SEVİLLA'NIN TAKİBİNDE

Galatasaray'a geldikten sonraki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Brezilyalı stoperin, Roma ve Sevilla gibi kulüplerin radarında olduğu iddia edildi. İspanyol ve İtalyan takımlarının takibinde bulunan 23 yaşındaki stoper için menajerlerin Galatasaray'ın kapısını aşındırdığı ifade edildi.

4 MİLYON EUROYA ALMIŞLARDI

Ocak döneminde Chaves'ten 4 milyon euroya transfer olan Marcao'nun kısa sürede fiyatını ikiye katlaması yönetimi sevindirirken, teknik kadronun genç stoperin satılması fikrine sıcak bakmadığı biliniyor.

MAAŞI 800 BİN EURO

Marcao'yu transferde hedef haline getiren noktalardan biri de aldığı düşük ücret... Sarı-kırmızılılardan yıllık 800 bin euro kazanan Marcao'nun 3 yıllık mukavelesi bulunuyor. Oyuncu almak için oyuncu satmak zorunda olan sarı-kırmızılıların Diagne ve Belhanda planı tutmazsa Marcao kartını oynayıp oynamayacağı bilinmiyor. Cim-Bom'un, ileride kulübe daha büyük paralar kazandırabilme potansiyelleri dikkate alarak Marcao için 4 milyon euroluk yatırım yapıldı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Galatasaray Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (3)

aho:

4 m. euroya devre arasında satın alınan, riskli bir transferken, alınan bir oyuncu. Maşallah kumaşı sağlam, karakterli bir çocuk. Bence bu sezon gidecekse 10 m eurodan az bir ücrete serbest bırakılırsa yanlış yapılır

4
0
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

1 sene daha oynasın 17 18 milyon euroya satılır

3
0
yanıtYanıtla
cimbombomlu:

bencede çok erken külüb böyle bir hata yapmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title