Haberler

İrem Derici'den valeye verdiği bahşişin para üstünü isteyen Murat Boz'a gönderme: Allah biliyor

Güncelleme:

Yeni albümüyle müzik dünyasında yine adından söz ettiren İrem Derici, meslektaşı Murat Boz'un vale görevlisine 200 TL vererek para üstünü istemesine sitem etti.

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz günlerde bir mekandan alelacele çıkarken aracını getiren valeye 200 TL vererek para üstünü almayan olay yerinden uzaklaştı. Ancak Murat Boz, vale çalışanının bağlı olduğu şirketi arayarak verdiği paranın üzerini istedi. Boz'un kısa sürede olay olan bu durumuna bir yorumda İrem Derici'den geldi.

"BENİ POLEMİĞE SOKMAYIN"

Önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülenen İrem Derici, Murat Boz'un yaşadığı vale ücreti hakkında ilk kez konuştu. Derici meslektaşı hakkında, "Allah biliyor ne kadar kazandığımızı. 100, 200 TL'nin hesabı yapılmaz. O adamlar da sabahtan akşama kadar çalışıyor. Beni polemiğe sokmayın" dedi.

İrem Derici'den vale verdiği bahşişin para üstünü isteyen Murat Boz'a gönderme

KENDİSİNİ SAVUNMUŞTU

Öte yandan konu hakkında açıklama yapan Boz ise kendisini şu sözlerle savunmuştu: "Şaşırttığımız adeta şoka soktuğumuz vale kardeşlerimizin gönlünü almak için ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikir alışverişi yapıyoruz. Seçenekler arasında para üstü istediğimiz için özür dilemek de var."

İrem Derici'den vale verdiği bahşişin para üstünü isteyen Murat Boz'a gönderme

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İrem Derici Murat Boz Haberler

500

Yorumlar (66)

Dürbünlü:

Cimrilikte çığır açmış. Sadece o ses yarışmasından trilyonlar götüren biri için çoook kötü bir davranış olmuş. Emekçiye bu tepeden bakış ta neyin nesi. Ne kadar rezilce bir nesil yetişiyor ki bu beş para etmezlerin peşinden gidiyor. Bunlar da bu durumdan güç alarak kendini toplumdan üstün görüyor.

9
115
yanıtYanıtla
misafir:

kadın salak yahu paranın üstünü istemek suçmu kendisi parayı yerdenmi topluyor acaba o zaman bütün paranı dağıt salak trend kopik olmak için konuşmuş

36
18
yanıtYanıtla
aa:

sende boş yorum yapmışsın

yanıt0
yanıt0
SADO:

ünlü olacaksın paranın hesabını kitabını yapacaksın yürü git işine kaç para kaldırıyor haberin varmı senin sanatçılar

yanıt1
yanıt1
Valelerde şişti:

Kardeşim 200 tl kolay mı kazanılıyor. Valelerin çoğu zaten çalıltıkları yerden belirli lş bir ücret alıyor. Bir de bahşiş vermek zorunda mıyız. Yeri geliyor sadece kapı açıyorlar ( ben ima etmeden) çok şükür elim kolum var. Ben 4 kata klima çıkarıyorum, bir de montaj yapıyorum bahşiş falan almıyorum. Taş attı da kolu mu yoruldu valenin

32
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Her araba park edene 200 lira verse yaşlanınca çöp evde buluruz

27
4
yanıtYanıtla
Ayşe hnm:

Murat Boz doğru yapmış??

27
4
yanıtYanıtla
YAZIKLAR OLSUN:

PARAÜSTÜNÜ İSTEDİĞİNİ OKUYUNCA SENİN YERİNE BEN UTANDIM BAŞININ GÖZÜNÜN SADAKASI OLSUN BİR SANATÇI İÇİN 200 TL NEDİR YAHU

10
19
yanıtYanıtla
sarı saltuk:

sanane Murat Boz dan verdiği vereceği bahşişden ? sen Murat bozun cebinin parasının avukatımısın ? mecburmu valelere para vermeye hemde 200 lira ? 200 lraya insanlar 3 gün sabahtan akşama kadar çalışıyorlar çok bilmiş bayan ayrıca valeler maaşlı elemanlar maaşları var zaten kimse onlara bahşiş vermek zorunda değil

28
1
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Sonradan görme gibi harcamak yerine parasının kıymetini bilmesi doğru davranış. İmamoğlu''na 100, 000 ? vermesinden zaten verme konusunda bir sıkıntısının olmadığını biliyoruz.

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title