Haberler

Özcan Deniz'den kafa karıştıran Babalar Günü paylaşımı: Acımadan elimizden alındı!

Güncelleme:

Eşiyle sık sık ayrılık haberleri çıkan Özcan Deniz'den dikkat çeken Babalar Günü paylaşımı geldi. Deniz'in "Elimizden acımadan bu günümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim" kelimesiyle kafaları karıştırdı.

İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Faruk karakteri ile kariyerinin zirvesine tırmanan Özcan Deniz'den şaşırtan bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından Kuzey Deniz ile fotoğrafını paylaşan Özcan Deniz kendi Babalar Günü'nü kutladı.

"ACIMADAN ELİMİZDEN ÇALINDI"

Eşi Feyza Aktan ile haklarında ayrılık haberleri çıkan Deniz'den kafaları karıştıran bir babalar günü paylaşımı geldi. Özcan Deniz hikayesinde "Elimizden acımadan bu günümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim..." cümlesi dikkat çekti. Özcan Deniz'in bu paylaşımı eşi ile ayrı oldukları için Babalar Günü'nde oğlunu göremediğine yorumlandı.

Özcan Deniz'den kafa karıştıran Babalar Günü paylaşımı: Acımadan elimizden alındı!

Özcan Deniz'den kafa karıştıran Babalar Günü paylaşımı: Acımadan elimizden alındı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Babalar Günü Sosyal Medya Özcan Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Fevzi:

Bu adam dizilerde Türkiyeye yanlış örnek oluyor. Sanki kocalar işe gitmiyor, yemiyor, içmiyor sürekli eşine süpriz yapıyor , bugün nasıl farklılık yaparım diye düşünüyor. Hayat böyle değilki.

35
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yav bu karakter... haber yapmayın gitsin israil tv lerine çıksın ülkesini insanını ayan beyan 3 kuruşa satmış bir iki ayaklı.

15
1
yanıtYanıtla
misafir:

şu adamı bir daha haber diye görürsem bu siteye daha da girmicem

14
2
yanıtYanıtla
AAA:

üzülürüz

yanıt2
yanıt0
SIRIN YILDIZ:

Ozcan Deniz seni cok seviyorum sarkilarini dizilerini sen mukemmel bir insansin umarim gercek hayata da sen oylesin. Butun cocuklarimiz senin dir. BABALAR GUNUN KUTLU OLSUN . Sen bir kahraman babasin.

0
10
yanıtYanıtla
bymacho:

En önemli olgudur seven insanların birbirini taşıyabilmesi, Evlilik müessesesinin bireyleri bu birlikteliğin meyvesi olan çocuklarına bunu yapma hakının olmadığını bilmesi gerekir, öğrenmesi gerekir, para için, mevkii için, şan şöhret için sevmediğimiz binlerce insana katlanırken neden şu çocuklar büyüyene kadar birbirimize tahammül edemeyiz, çünki ya geçmişte yaşıyoruz ya gelecekte, bir türlü günü yada an''ı yaşamıyoruz, korkular, istekler ve hevesler ürettiğimiz çocuklara zarar veriyor, üzülüyorum.

6
0
yanıtYanıtla
çakalığın zirvesindekileri ne sanıyorsun:

bunlar insan değil, yanlış kişilere yazıyorsun ;

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Hahaha onu israile gidip orda konser veemeden once dusuncektin .filistindede Bir cok cocuk anasiz babasiz gercekten hemde. Kisiliksiz herif elin gavuru gidip konser vermedi israili protesto etmek icin sen gittin verdin. Better ol.

5
1
yanıtYanıtla
ulan mossad yedin dünyayı ha:

şakıroya yazık olmuş: kısa solukjlu muameleyle servetinin muteber bir kısmını garantilemişler

5
1
yanıtYanıtla
Kazan kıran:

Bu kim şakiro kim yazık degilmi şakiroya bu lublen dir kendini bilmez in teki

yanıt5
yanıt2
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title