Haberler

2. Sayfa programının sunucuları kitap çıkaran Şeyma Subaşı'nı tiye aldı

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın ilk kitabı Sadece Şeyma'nın ön satışları başladı. 2. Sayfa programının sunucuları, ilk kitabını çıkaran Şeyma Subaşı'nı canlı yayında tiye aldı.

Geçtiğimiz sene kızı Melisa'nın babası Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı kitap çıkardı. Dünyayı gezmesiyle tanınan ve aynı zamanda bir kafe işleten Subaşı, hayatını kaleme aldığı bir kitap çıkardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının sunucuları ise Sadece Şeyma isimli kitabının ön satışının başladığı yönündeki haberi sunarken Subaşı'yı tiye aldı.

"ŞEYMA'DAN ACUN'U ÇIKARIRSANIZ GERİYE NE KALIR?"

Gülşen Yüksel Salt, Subaşı'nın haberini şu sözlerle sundu: "Aylardır merakla beklenen, çok satanlar listesine girmesine kesin gözle bakılan kitap nihayet çıktı. O kitap ki nesilden nesile bilgiler aktarılacak, genç kızlarımıza ışık tutacak, rehber olacak. O kitap edebiyatçı Şeyma Subaşı. Şeyma'nın kitabının adı da Sadece Şeyma, kitapta Acun Ilıcalı yok ondan bahsedemeyecek sadece kendisinden bahsedecek. Şunu soruyor olabilirsiniz; Şeyma'dan Acun'u çıkarırsanız geriye ne kalır ki? Bunu da kitabı okuyanlar bilir."

2. Sayfa programının sunucuları kitap çıkaran Şeyma Subaşı'yı tiye aldı

"OLMAYAN BAŞARI ÖYKÜLERİ"

Programın bir diğer sunucusu Müge Dağıstanlı ise, "Zaten o çok satanlar listesinin yüzde 80'i satmayanlar ama popüler oldukları için yayın evinin önü çıkarmaya çalıştıkları. Bir kitap yazıyorlar ve olmayan başarı öyküsünü yazıyorlar." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500

Yorumlar (15)

al birini vur ötekine:

bu kadar mütevazı olmayın ama sizinde insanlığa kattıklarınız şeymadan aşağı kalır değil!!

50
0
yanıtYanıtla
Özge:

Bu kadar da haksızlık etmeyin. . .

2
20
yanıtYanıtla
hf:

edin

yanıt26
yanıt0
12345:

SANKİ BÜTÜN GÜN MAGAZİN ADI ALTINDA DEDİKODU YAPIN SİZLER DEĞİLSİNİZ. :)

18
3
yanıtYanıtla
d:

şeymayı rahat bırakın artık. acun adam olsaydı eşini aldatmazdı. kucucuk kızı kandırmış acun bence . ben oyle bakıyorum . insan genç yaşta saçma sapan aşklar yaşayabiliyor. bundan sonra tekrar evli adamla olursa o zaman uğraşın kızla. belki de gençlik hataasıydı kınamayın

6
14
yanıtYanıtla
mikrop:

şeyma kendini böyle kurtaramazsın . . . parti sonrası evin salonunda unuttuğun madde yüzünden az daha öz kızını öldürüyordun

yanıt0
yanıt0
Mırmır:

Sizin neyiniz ünlü, tipsizsizlikten 6 ay vermeli size

5
11
yanıtYanıtla
gırgır:

Ne diyon la ibibik

yanıt0
yanıt0
HURİ:

kitabı okuyanlar gerizekalı kitlesi olur ancak

15
0
yanıtYanıtla
YAGMUR:

ACUNU TAVLAMAKTA Bİ BASARIDIR LUTFEN AMA :ddddddd

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title