Haberler

Berna Laçin, Binali Yıldırım göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan oyuncu Berna Laçin, Binali Yıldırım'ın "Vatandaşlarımız bilsin biraz teknolojiyle aram iyidir, bu internet altyapısını biz yaptık." sözüne gönderme yaparak çok konuşuldu.

Siyasi paylaşımları nedeniyle bazı kesimler tarafından beğenilen bazı kesimler tarafından ise yerden yere vurulan Berna Laçin, sosyal medya hesabından paylaştığı Binali Yıldırım fotoğrafıyla çok konuşuldu.

"FARE TUTUŞUNU GÖSTER"

Binali Yıldırım dün akşam Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldiği programda, "Vatandaşlarımız bilsin biraz teknolojiyle aram iyidir, bu internet altyapısını biz yaptık" açıklamasını yapmıştı. Berna Laçin'de Yıldırım'ın bilgisayar faresi tuttuğu fotoğrafını paylaşarak, "Fare tutuşunu göster sana teknolojiyle ilişkini söyleyeyim." ifadelerini kullanarak Binali Yıldırım'a gönderme yaptı.

Berna Laçin, Binali Yıldırım göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu!

BERNA LAÇİN KİMDİR?

Berna Laçin kimdir, Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka'da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazanınca ailecek İstanbul'a yerleştiler. Mimarlık okurken oyunculuk yönü ağır basınca okulu yarıda bırakıp 1988 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

Aynı yıllarda Kenter Tiyatrosu'nda ''Şafak Yıldızları" oyunuyla profesyonel tiyatrocu oldu. 1990 yılında şehir tiyatrosundayken televizyon hayatına da başladı.1996 yılında televizyonda ''Taksi" programını sundu. 1997 yılında Kanal D'de ''Çocuktan Al Haberi'' adlı programın yanı sıra 'Böyle mi Olacaktı" adlı diziyle ekrana geldi.Berna Laçin, 2009 yılında düzenlenen 31. Uluslararası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında sunuculuk yaptı.2010 yılında ATV'de "Her şey İçin Berna Laçin" adlı programı sundu. Berna Laçin, 1996 yılında çocukluk aşkı işadamı Tolga Eşiz ile evlendi. Ada (d.2002) adında bir kızları var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Sosyal Medya Berna Laçin Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (194)

doğrucu davut:

teknoloji ile ilişkisine gönderme yaptığın kişi siyasetçiden önce mühendis. siyasi kariyerini yazmaya bile gerek yok. sen bu cehaletle ancak atilla taş ile yarışırsın.

34
9
yanıtYanıtla
Murat:

Berna hanım, yorum yaptığını düşünüyor ama kendi BASİT''LİĞİNİ gösteriyor. Tıpkı ekrem beyin yaptığı gibi.

28
9
yanıtYanıtla
öfkeli:

basitlik yıldırıma ve senin gibi tayfaya özgüdür ancak zihinsel engeliniz konuyu algılamanıza mani oluyor anlaşılan

yanıt3
yanıt9
.....:

Bulaşık sabunu uzmanı Berna Laçin , Fareyle değil, Fairyle uğraşmana bak sen. .

28
7
yanıtYanıtla
EMRE:

Haklısın

yanıt2
yanıt0
VATANDAŞ:

BERNA BUNU SANA SÖYLÜYORUM, OKUMAN YAZMAN VARSA TABİİ: ''Alimin uykusu, cahilin ibadetinden üstündür. ” (Hacı Bektaşı Veli)

26
7
yanıtYanıtla
....:

OKUDUĞUNU ANLAMA SORUNUN VAR VATANDAŞ BU GÖNDERMEYİ BERNAYA YAPTIĞINA GÖRE HACI BEKTAŞ''IN ÖĞRETİSİNDEN Bİ HAYLİ UZAKSIN. . OKUMAN YAZMAN VAR LAKİN OKUDUĞUNU ANLAMA SORUNU YAŞIYORSUN ARKADAŞ

yanıt3
yanıt1
izmirli:

ulen gezizekalı, bu adamları vizyonu olmasa bugün 4. 5 G yi, fibet neti nasıl görecektin. bilgisayarın faresini tutmakla bunun ne alakası var. ee tabii sizde vizyon sadece size bakan gözler ve başka naneler olduğu için anlamazsınız. . .

22
11
yanıtYanıtla
İZMİRSİZ:

4. 5 G NEDİR İZMİRLİ BİR AÇIKLASANA MİLLET 5 G KULLANIYOR YA DA 4 BİZ ARAYI BULMUŞUZ PAZARLIKLA GİBİ DURAN BU 4. 5 G NE İZAH ET BİZE Bİ ANLAYALIM VİZYONER.

yanıt2
yanıt3
.istanbull:

Rant rant için herşey yapar bunlar kravatlı soyguncu lar gerici zihniyet sizi bu fosil babasının hayrına iş yapmaz fosil bu fosil den hiç bir şey olmaz

yanıt3
yanıt7
Tüm 194 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title