Haberler

Hafıza kaybı yaşayan Luigi Datome, apar topar hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko'nun başarılı oyuncusu Luigi Datome, Anadolu Efes karşılaşmasında kafasına aldığı darbe nedeniyle hafıza kaybı yaşadı. İtalyan oyuncu apar topar hastaneye götürüldü.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes'le oynadığı play-off final serisi beşinci maçında hafıza kaybı yaşayan sarı-lacivertli basketbolcu Luigi Datome, salondaki ambulansın maç bitmeden yerinden ayrılamayacağı belirtilmesi üzerine kulüp yetkililerince özel araçla hastaneye kaldırıldı.

GÖREVLİLER, AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRMEDİ

Yetkililerden alınan bilgiye göre, maçın ikinci yarısında kafasına darbe alan İtalyan basketbolcu, hafıza kaybı yaşadı. Sarı-lacivertli sağlık heyetinin derhal hastaneye götürmek istediği Datome için salondaki ambulans görevlilerinin "Maç bitmeden buradaki ambulans salondan ayrılamaz. Başka bir ambulans çağırmanız lazım." dedikleri belirtildi.

ÖZEL ARAÇLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Bunun üzerine Fenerbahçe sağlık heyeti başka bir ambulans çağırıp zaman kaybı yaşamamak adına, oyuncuyu özel araçla hastaneye götürdü. Datome'nin hastanede kontrollerinin yapıldığı ve durumunun daha sonra açıklanacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (16)

BELHANDA:

BEYNI DAYANAMAMIŞ FENEVLİNİN SIMDI KENDINI GS LI SANARSA NOLACAK:)

7
16
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Sendeki beyinde bu kadar.

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

YORUMCU, SENDE HİÇ YOK. NOLCEK ŞİMDİ.

yanıt3
yanıt0
BİLİR KİŞİ (EXPERT):

Daha ağır vakalar için ambulans bekletilir acil olmayan müdaheleler için ikinci bir ambulans çağırılır. Eğer datome ambulansı kullandıktan sonra oyunculardan biri kalp krizi geçirse ne olacaktı ? en kötü senaryo düşünülür her zaman. . . Saygılar Efenimm

10
9
yanıtYanıtla
Freex:

Datome yi Hataneye Götürebilir Ve Arkasından Oraya Başka Bir Ambulans Yönlendirilebilir ! [ Saygılar ]

yanıt0
yanıt0
ACİL DR.:

NE KADAR AĞIR HASTA OLDUĞUNU ORADAKİLER Mİ BİLECEK?. O GÖREVLİLERİN BÖYLE BİR YETKİ VE UZMANLIKLARI YOK.

yanıt1
yanıt0
Hakan:

Oradan ayrılamıyorsa, o ambulans niye ordaymış ki?

13
3
yanıtYanıtla
zzz:

hakem maçı tatil ederse götürürüm diyor işte

yanıt0
yanıt0
Gergin Ataman:

Maç bitmeden ambulans ayrılamaz ne ya şaka gibi neden orda o zaman o ambulans adam beyin kanaması geçiriyor olsa ? Hastaneye götürmek için maçın bitmesini mi bekleyeceksiniz. Akıl tutulması başka bir şey değil.

9
2
yanıtYanıtla
Moguz:

Demekki maclardaki ambulans süs diye koyuluyormuş

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title