Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Güncelleme:

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrinde ziyaretçi yoğunluğu sürüyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrinde ziyaretçi yoğunluğu sürüyor.

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret etti. Kabir başında Kur-an'ı Kerim okuyan Döngeloğlu, şehit Halisdemir ve tüm şehitler için dua etti.

Döngeloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu iman olduğu müddetçe dünya bir araya gelse kimsenin bu milleti yıkamayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Allah Ömer Halisdemir'e rahmet eylesin. Allah onu Musab Bin Umeyr'e komşu eylesin. Şu muhabbet parayla makamla olacak bir şey değil. Ben çok mutluyum milleti böyle görünce ümidim arttı. Ey FETÖ, Amerikan bayrağı öpmek değil dünyanın bütün kafirlerine uşaklık da etseniz bu vatanı size yedirmeyeceğiz. Allah hepsinde razı olsun. Vatan sevgisi, İslam sevgisi, Allah sevgisi bunun başka izahı yok."

Şehit Halisdemir'in kardeşi Soner Haslidemir ise "FETÖ'sü de, PKK'sı da görsün, hepsi görsün. Varsa canına güvenen çıksın gelsin. Bu vatan bölünmez, bu millet bölünmez. Biriz, iriyiz, diriyiz. Hepinizden Allah razı olsun. Şehidinize sahip çıkıyorsunuz, vatanınıza sahip çıkıyorsunuz, gazinize sahip çıkıyorsunuz. İşte devlet, işte millet. Bizim anamız vatan, babamız devlet, ordumuz millet." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Halisdemir 15 Temmuz Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title