Haberler

KAYSERİ Eşini yaralayıp, arkadaşını öldüren inşaat işçisi adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Eşini yaralayıp, arkadaşını öldüren inşaat işçisi adliyeye sevk edildi

Bursa'da, 7 ay önce kendisini terk eden hamile eşi Göksel Değerli'yi (29), Kayseri'de bulup tabanca ile ağır yaralayan, yanındaki Afgan uyruklu arkadaşı Mohammed Fakiri'yi (25) ise, öldüren inşaat işçisi Beşir Değerli (31) adliyeye sevk edildi.

2 çocuk annesi Göksel Değerli, 7 ay önce 13 yıllık eşi inşaat işçisi Beşir Değerli'yi terk etti. Beşir Değerli, uzun süre aradığı eşinin izini Kayseri'de buldu. Bursa'dan Kayseri'ye gelen Beşir Değerli, eşini telefonla arayarak konuşmak istediğini söyledi. Beşir Değerli, görüşme teklifini kabul etmeyen eşini, dün akşam saatlerinde merkez Melikgazi ilçesine bağlı Osman Kavuncu mahallesi, Ersu sokakta, başka bir erkekle yürürken gördü. Beşir Değerli, otomobilden inip, eşi ile yanındaki Afgan uyruklu Mohammed Fakiri'ye kurşun yağdırdı. Cep telefonu alım satımı yapan Fakiri, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 6 aylık hamile Göksel Değerli ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Değerli'nin tedavisi sürüyor.

'YANINDA İSMİNİ BİLMEDİĞİM BİR ERKEK VARDI'

Olayın ardından polis merkezine giderek teslim olan Beşir Değerli sorgusunda, eşiyle 13 yıldır evli olduklarını ve 2 çocukları olduğunu söyledi. Değerli, Aramızda bir sorun olmadığı halde evi terk etti. Çocuklarımın annesiyle konuşmak için onu çok aradım. Kayseri'de olduğunu duydum. Bir süre sonra eşime telefonla ulaşarak kendisiyle konuşmak istediğimi söyledim. Bursa'dan eşimle konuşma için geldim. Yanında ismini bilmediğim bir erkek vardı. Göksel bana hakaret edince ben de ruhsatsız tabancamı ateşledim dedi.

Beşir Değerli, Cinayet Büro Amirliğinde yapılan sorgusunun ardından Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliğinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Değerli, adliyeye götürülürken basın mensuplarının sorusu üzerine pişman olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title