Haberler

Kurban Bayramı'nda aciller doldu taştı! Kendini yaralayan 5 bin kişi hastanelik oldu

Güncelleme:

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesmeye çalışırken yaralanan 5 bin 341 kişi, hastanelerde yoğunluk oluşturdu.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurt genelinde kurbanlıklarını kesmek isterken yaralanan 5 bin 341 kişi, hastanelerin acil servislerinde yoğunluğa neden oldu.

Türkiye genelinde, kurban kesmeye çalışırken yaralanan kişiler, 112 Acil Servis ekiplerinin yanı sıra kendi imkanlarıyla hastanelere başvurdu.

Kurban Bayramı'nda alışıldık manzara! Acemi kasaplar hastanelere akın etti

TÜM ÜLKEDE HASTANELER DOLDU TAŞTI

İstanbul'da, kurban keserken yaralanan bin 358 vatandaş hastanelere başvurdu. Yaralıların büyük çoğunluğu taburcu edilirken, ağır yaralanan 26 kişi ameliyata alındı.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da toplam 87 kişi kurban kesmeye çalışırken hastanelik oldu.

Bursa'da 258, Kütahya'da 75, Balıkesir'de 117, Çanakkale'de 11, Bilecik'te 22 ve Yalova'da 20 kişi, el ve ayakta kesi ya da hayvanların darbesiyle yaralanma sonucu hastanelere başvurdu.

Kurban Bayramı'nda alışıldık manzara! Acemi kasaplar hastanelere akın etti

Sakarya'da 222, Bolu'da 35, Düzce'de 120, Karabük'te 15, Kocaeli'de 449, Zonguldak'ta 53 ve Bartın'da 22 kişi, kurban kesmeye çalışırken yaralandı.

Samsun'da 68, Çankırı'da 20, Tokat'ta 107, Kastamonu'da 30, Çorum'da 47 ve Amasya'da 65 kişi, Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanlıklarını kesmek isterken yaralandı. Vatandaşlar hastanelerin acil servislerinde yoğunluğa yol açtı.

Trabzon'da 25, Ordu'da 99, Rize'de 172, Giresun'da 59, Gümüşhane'de 13, Bayburt'ta 42 ve Artvin'de 18 vatandaş, kurban kesimi sırası ve sonrasında yaralanarak hastanelerde tedavi gördü.

Kurban Bayramı'nda alışıldık manzara! Acemi kasaplar hastanelere akın etti

Erzurum 75, Kars'ta 80, Ağrı'da 35, Erzincan'da 26, Ardahan'da 15, Iğdır'da 7 kişi de kurban kesimi sırasında yaralandı.

Kayseri'de 135, Sivas'ta 80, Kırıkkale'de yaklaşık 60 ve Yozgat'ta 21 kişi, kurban keserken yaralanarak hastanelere başvurdu.

Gaziantep'te 87, Şanlıurfa'da 132, Malatya'da 40, Kilis'te 37, Adıyaman'da 20 ve Kahramanmaraş'ta 17 vatandaş, kurban kesmek isterken kendisini yaralayarak hastanelerin acil servislerinde yoğunluk oluşturdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (8)

sütünde mucize olsaydı merkep olmazdı:

eşşek sütünden medet uman merkep akıllı halktan ne bekleyelim yani

8
1
yanıtYanıtla
BİLİM BİLMEZE:

Sende de kafa var ama insan sayıyorlar !

yanıt0
yanıt4
cuma:

hepisi kurbanlik koyun uzulecekleri yerde guluyorlar Allah kimsenin aklini alip dolastirmaya cikarmasin

5
3
yanıtYanıtla
misafir:

allah akil fikir versin baska

3
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ülke olarak senede 1 defa kurban kesme olayı İcin belediyeler gönüllü kasaplara eğitim vermesi şart. Avrupa’da eğitim almamış belgesi olmayanlar İcin ufak ağaçların kesmesi icin bile ağaç kesme kursları sunuyor Türkiye’de diri hayvanları her eline bıçağı alan ben nasıl keserim der. Her şeyin başı eğitim deriz sonrada her işimizi ucuz olsun diye işi bilmeyenlere yaptırırız. Biz çok akıllıyız ya onadan.

1
0
yanıtYanıtla
ÇERÇİ:

NATO ÜLKELERİ HAKLI BU KADAR MAL VARKEN BİZİ ALMAZLAR ARALARINA:)) ULAN SANKİ KASAP KESİNCE KURBANINIZ KABULMÜ OLMUYOR YOKSA. YADA KİME NEYİN GÖSTERİŞİ BU. BAYRAM GELİR TRAFİK TERÖRÜ BAŞLAR YÜZLERCE KİŞİ HAYATTAN KOPAR BAYRAM GELİR MİLLET KENDİNİ KESER SAHİ BAYRAMMI BUNUN ADI. TÜRK ZEKİDİR AKILLIDIR BİRAZ DÜŞÜNMELİ SADECE

0
0
yanıtYanıtla
Edaa:

Eskisehirden yokmus bilinclilermis??

0
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ:

NATO ÜLKELERİ BİZİ BOŞUNA ALMIYOR ARALARINA. BAYRAM OLUR YOLLANARDA KAZALARDA YÜZLERCE CAN GİDER BAYRAM OLUR MİLLET BİRBİRİNİ KESER BAYRAM OLUR ÜZÜNTÜ ACI DEĞİL SEVİNÇTİR HALBUKİ BAYRAM. NEDEN MAŞA VARKEN ELİMİZİ YAKMAK İÇİN CAN ATARIZ BİLİNMEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title