Haberler

Fatih Terim, Yunus Akgün'ün transferine onay vermedi

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine Yunus Akgün'ü takımda tutacak.

TERİM TRANSFERE İZİN VERMEDİ

Genç futbolcuya yurt dışından gelen teklifler olmasına rağmen yönetim Fatih Terim'in isteği üzerine bu oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.Son olarak Belçika'dan teklif alan Yunus'un bu sezonda da Galatasaray'da kalması kararlaştırıldı.

Fatih Terim, Yunus Akgün'ün transferine onay vermedi

TAM 9 TRANSFER YAPILDI

Galatasaray yeni sezon öncesinde Luyindama, Seri, Emre Mor, Babel, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Ozornwafor ve kaleci Okan Kocuk'u kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yunus Akgün Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (10)

Anti cimboş:

zımparator dan masallar

5
26
yanıtYanıtla
KUŞKAÇIRAN:

O masallarda siz kümede kalma mücadelesi veriyorsunuz.iyi şanslar!

yanıt24
yanıt3
dogru söyler:

Fatih beyin takiminda türk genci varmi ? adam 11 kisi yabanciyla maca cikiyor. Barselonayi satin ladirsa komple yinede bu kafayla bir sey olmaz ondan. Mafia haric diye düsüsnüyorum. sagilar

3
22
yanıtYanıtla
saçmalık:

sanki kaç maç oynayacak verin kiralık anadolu takımlarına ücret talep etmeden min 20 maç ilk 11 de oynama maddesi koyup en azından kendini ispat etsin baktın lige tutundu seneye kendi takımına sokarsın.

18
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Türkiye''de gicik insanlardan bitaneside bu.

2
13
yanıtYanıtla
GSLİMETİN:

YUNUS SELÇUK ŞENERDEN BİN KAT DAHA İYİ YAZIK İMPARATOR BAZEN SAÇMALIYOR

7
0
yanıtYanıtla
hakan66:

ya bu adamı havalandırdınız ya iyi olsaydı avrupa isterdi

0
4
yanıtYanıtla
Anti cimboş:

zımparator la bu

1
2
yanıtYanıtla
gs:

4 yıldız hasetinizden catlayin??????

1
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Kovulur yine ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title