Haberler

Denizlispor, Galatasaray galibiyeti için 50 bin lira prim dağıtacak

Güncelleme:

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 2-0'lık Galatasaray maçından sonra soyunma odasına indi ve oyuncuları tebrik etti. Burada oyunculara bir konuşma yapan Çetin, "Galatasaray maçının galibiyet primi 50 bin TL'dir." dedi.

Süper Lig'de 2019-2020 sezonun açılış maçında evinde son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'ı 2-0 yenerek maratona iyi başlayan Yukatel Denizlispor'da, Başkan Ali Çetin kesenin ağzını açtı. Karşılaşma bitiminde soyunma odasına inip tüm takımı tebrik eden Ali Çetin, Galatasaray galibiyetine 50'şer bin TL prim dağıtacağını açıkladı.

"RAKAMIN ÜSTÜNÜ BEN TAMAMLAYACAĞIM"

Futbol Federasyonu'ndan gelecek paralara göre galibiyet ve beraberlik primlerini belirleyeceklerini ifade eden Çetin, "Şu an havuzdan ne kadar para gelecek bilmiyorum. Bu 3 milyon TL de olabilir, 2 milyon 800 bin TL de olabilir. Ancak Galatasaray maçının galibiyet primi 50 bin TL'dir. Bu kadar para gelmese bile ben bu rakamın üstünü tamamlayacağım" dedi.

HEDEF İLK 5

Hedeflerinin ilk 5 sırada yer almak olduğunu yineleyen Ali Çetin, "Bu sezon galibiyet primlerimiz ortalama 50'şer bin TL olacak. Galatasaray'ı yenerek süper bir galibiyete imza attık. Ben maç öncesi huzurlu ve rahattım. Kazanacağımızı biliyordum. Galatasaray'a daha fazla da atabilirdik ama olmadı. Güçlü rakibimizin karşısında 2-0'lık bir skorla 3 puan almak da mutluluk verici" yorumunu yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Denizlispor Ali Çetin Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Memleketim:

Pirim kaldirilmali. Zaten ücret ödüyorsunuz. Bu pirim rezilligi gelismis ülkelerde yok.

18
5
yanıtYanıtla
....Denyo ezer....:

gelismis ülkeler herkezden fazla prim üzerine kurulu. . . banka ve mali sektöründen tut spor ve kültere kadar. . . basariyi ve caliskanligi ödüllendirme felsefe ilkelleridir. . . . sacmalada bir numarisin

yanıt1
yanıt0
gerçekci:

Türkiye gelişmiş ülkemi ? Latin Amerika ülkelerinden bir farkı yok ki :D

yanıt1
yanıt1
gercekci:

Herkes biliyorki denizli zamaninda sampiyon yapmisti galatasarayi hani feneve karsi hakem 15 dk. uzatmisti bu 3 puan denizliye helal olsun bizden.

10
9
yanıtYanıtla
Canmen:

SöYLE YAZSAN DAHA DOGRU OLURDU. . . TEBRIK EDERIM DENIZLI. . . SIZ DAHA IYIDINIZ. . .

yanıt0
yanıt0
Silici:

15 sene oldu amele, sen bu mağlubiyeti konuş daha 2 gün oldu. Mal ya hu.

yanıt0
yanıt1
gs:

ne kadar abarttilar bu horozlarda bu isi

3
4
yanıtYanıtla
Mesut:

Cimbomlu olara suni soylebilirim; helali hos olsun. Ama basgan dikkat et bu mac sizi yaniltmasin. Sondan 5. olursunuz sonra. Bide 17 hafta sonra arenadaki maca gel bakalim o kadar rahat olabilecekmisin :)))

2
1
yanıtYanıtla
HESABI ALACAĞIZ:

neymişte kazanacağını biliyormuş, daha çok atabilirlermiş miş de. . . . ulan ilk on dakika golü bulsaydık veya penaltı gol olsaydı o zaman sizi görürdüm. . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
Herşey !Y! olacak ):

denizliye feda olsun . . Onlar bize şampiyonluk hediye ettiler 1 galibiyetin lafım mı olur )

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title