Haberler

Şarkıcı Banu Parlak ve Emrah, Belalım Benim şarkısı yüzünden birbirine girdi

Güncelleme:

Şarkıcı Emrah, müziği kendisine ait olan Belalım Benim şarkısını okuyan Banu Parlak'ın klibini kaldırttı. Şarkının sözlerini yazan Şükrü Kekevi ile buluşan Parlak, Emrah'a sitem etti.

Arabada çektiği kısa kliplerle popüler olan sonrasında da şarkıcılığa yönelen Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde sözleri Şükrü Kekevi, müziği ise Emrah'a ait olan Belalım Benim şarkısını kendi yorumuyla söyleyerek klip çekti. Parlak'ın kısa sürede büyük beğeni toplayan şarkısına ilk tepki ise Emrah'tan geldi.

EMRAH KLİBİ KALDIRTTI

Yeni şarkısı Belalım Benim'i çıkaran Banu Parlak, kısa sürede hayranlarının büyük ilgisini gördü. Ancak Parlak'ın büyük emek vererek hazırladığı yeni şarkısı gerekli izinler alınmadığı için kaldırıldı. Belalım Benim şarkısını ilk okuyan Emrah, Parlak'a ulaşarak klibi yayından kaldırttı.

Şarkıcı Banu Parlak ve Emrah, Belalım Şarkısı yüzünden birbirine girdi

"BİZİMKİ GÖZE BATMIŞ"

Banu Parlak, klibi yayından kaldırdığını Instagram hesabından şu sözlerle duyurdu: "Emrah abinin talimatı ile şarkımız yayından kalkmıştır. Büyüğümüzdür sözünün üstüne söz söylemeyiz kaldırıyoruz. Paylaşan destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Daha güzel şarkılarla devam edeceğiz yılmak yok! Aynı şarkının bir dünya coverı varken bizim ki batmış göze herkesin canı sağ olsun vardır bir bildiği"

EMRAH'A SİTEM ETTİ

Yaşanan olay sonrası şarkının söz yazarı ile buluşan Banu Parlak, "Çok önemli bir büyüğümüzün de dediği gibi 'Eser üretin, kalıcı olun' yani Şükrü Baba gibi. Belalım Benim'in söz yazarıdır. Böyle kimse bilmez, başkalarınmış gibi gözükür ama Unutabilsemler, Belalım Benimler, İhtiyacı Varlar, Ben Nasıllar. Bunların hepsinin söz yazarı Şükrü Baba'dır. Kimse üzerine yatmasın. Görmemezlikten gelmesin." diyerek Emrah'a gönderme yaptı.

YENİ ŞARKI ÇIKARIYOR

Klibi kaldırıldığı için büyük üzüntü yaşayan Banu Parlak, dün gece yeniden stüdyoya girdiğini ve sabaha kadar çalıştığını ve yeni şarkısının yarın piyasaya çıkacağını duyurdu.

"AKIL VERMEM, NASİHAT VERMEM"

Banu Parlak'ın açıklamalarından sonra sosyal medya hesabının video paylaşan Emrah, "Sosyal medyayı çok çok aktif kullanan biri değilim ve sosyal medyadan kimseye akıl vermem. Nasihat vermem. Müziğe gönül vermiş genç arkadaşlar, sizlere tavsiyem şu; eser üretin. Eserleriniz olsun, göreceksiniz çok daha kalıcı olacaksınız ve daha daha başarılı olacaksınız. O eseri ürettikten sonra bir eserin ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli olduğunu çok çok daha iyi anlayacaksınız." dedi.

Şarkıcı Banu Parlak ve Emrah, Belalım Şarkısı yüzünden birbirine girdi

Şarkıcı Banu Parlak ve Emrah, Belalım Şarkısı yüzünden birbirine girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (41)

muhammet akkbulut1986:

Şarkısına sahip çıktığı gibi oğlunada sahip çıksaydı. delikannlı derdim

50
9
yanıtYanıtla
SERDAR:

NERDEN BİLİYOSUN COCUGUNA SAHİP CIKMADIGINI ATIP TUTMA ORDAN

yanıt4
yanıt14
1903:

O tarz şarkılar artık dinlenmiyor. Emrah benim gözümde zaten sanatçı ya da şarkıcı değil. Çok bir şey kaybetmemişsin :)

34
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınsdsad:

vallaha cok ıyı yapmıs kendını sarkıcı sanan bu gereksız karıya ders olmus

36
12
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

Şu kadının ünlü olmasını hazmedemediğim kadar hiç bir şeyi hazmedemedim yemin ediyorum. Bu kadar boş beleş bir şöhret olamaz. Yazık bize ki kimleri kimleri ünlü yapmışız. . . . ::::::(((

37
2
yanıtYanıtla
Komşusu:

Komşusu olarak katılıyorum size tam bir gereksiz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazınız:

Yani diyoki başkasının daha önce tutmuş şarkısını, dizisini , filmini kullanmayın. Kendi eserlerinizi üretin, kendi başarınızı yaratın.

21
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Adinizi yaziniz kardes bende sana katiliyorum aynen öyle

yanıt2
yanıt0
misa:

banu tutturmuş cover cover yaptık diye. sen bildiğin telif hakkını ödemediğin şarkıya klip çekmişsin. işi bilen eğitimli sanatçıların coverları belli. senin yaptığın emek hırsızlığı. oh olsun bıktırdılar bu fenomen bozuntuları

17
2
yanıtYanıtla
Woman:

Bu emraha gıcık olduğum kadar kimseye olmuyorum yaaaa

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title