Haberler

Mehmet Topal, Galatasaray'a imza atıyor! Fatih Terim devreye girdi

Fenerbahçe ile sezon sonu yollarını ayıran Mehmet Topal'ın transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Tecrübeli oyuncunun Galatasaray'a imza atmaya yakın olduğu ve Fatih Terim'in devreye girmesi sonrasında bu transferin kısa sürede bitmesi bekleniyor.

Galatasaray yönetimi, Fatih Terim'in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcu Mehmet Topal'la bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

Takvim'in haberine göre; Transferin en hızlı takımlarından biri olan Galatasaray şimdi de Mehmet Topal için harekete geçiyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in hem savunma hem orta alan rotasyonunda düşündüğü tecrübeli futbolcuyla bu hafta masaya oturmaya hazırlanıyor.

Mehmet Topal, Galatasaray'a imza atıyor! Fatih Terim devreye girdi

FATİH TERİM FAKTÖRÜ

İsmi son olarak Celta Vigo ve Başakşehir ile anılan Mehmet Topal'ın Fatih Terim faktörüyle Galatasaray'a geri dönebileceği ifada ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Topal Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (17)

Tim0135:

Şener,Jimmy,Babel şimdide bu çakma örümcek, vizyon bu mu??? Terim yeter artık saçmaladığın!!!!

13
12
yanıtYanıtla
TOMBALACI MUYİTDİN:

topal''da karakter varsa cincona gitmez

4
18
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

Topal´da karakter olmadigini fb´ye giderek göstermisti zaten

yanıt18
yanıt3
demirr:

Topal´da karakter OLSAYDI fenere gitmezdi ARITMETIK SAZAN

yanıt1
yanıt3
gercekci:

karakteri vardi fenosbahceye gtmeden önce

yanıt1
yanıt0
ebru şallık:

galatasaraya kesinlikle defans lazım ve onyekuru gibi hızlı bir futbolcu lazım . . .

18
3
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

Oynasaydı fener de oynar dı takım düşmekten zor kurtuldu. bırakın topal ı sağlam birini alın

9
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

FATİH HOCA, HASAN ŞAŞ, SELÇUK İNAN VE MEHMET TOPAL. . GÜZEL BİR, OKEYDE 101 EKİBİ OLUŞTURURLAR.

11
3
yanıtYanıtla
SERDAR:

iyi bir sol kanat alınmazsa galatasaray bu sene sampiyon olamaz aynı şekilde birde stoper lazım seri transferi yanlıs bir transfer o bölgenin en iyisi badou Ndiayedir ! gidenler bruma rodrıguez onyekuru hepsinde speed 95 gelen babel yaş 33 şut cekmekten baska yaptıgı bısey yok günümüz futbolunda hızlı olmayan kanat oyuncusu iş yapamaz

9
1
yanıtYanıtla
EMOXX:

Tamamen katılıyorum kardeşim 2 yıldır hem rodriges hem onyekurunun hızından fazlasıyla faydalanıp şampiyon oldu. Babel iyi oyuncu fakat driplingle ceza sahasona girecek oyuncu şart. hem faul ve kart anlamında yardımcı olacak hem takımı hızlı çıkaracak . kadro yapılanması tamamen yanlış aynı hamzaoğlunun son sezonu gibi olacak. . .

yanıt4
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title