Haberler

Hamile olduğunu duyuran Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanma kararı aldı

Güncelleme:

Uzun süredir tüp bebek tedavisi gören ve geçtiğimiz gün hamile olduğunu açıklayan Seren Serengil ile Yaşar İpek boşanma kararı aldı.

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında dünya evine giren Seren Serengil ve Yaşar İpek, boşanmaya karar verdi. Uzun süredir tüp bebek tedavisi gören ve şimdilerde hamile olan Seren Serengil, eşini takipten çıkartarak tüm fotoğraflarını sildi.

TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Şarkıcı Yaşar İpek ile evli olan Seren Serengil'in bebek haberleri sonrası yaptığı paylaşımlar kafaları karıştırdı. İkili birbirlerini takipten çıkartarak birlikte olan fotoğraflarını sildi.

Hamile olduğunu duyuran Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanma kararı aldı

PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Seren Serengil, Instagram hesabından Cemal Süreya'nın, "Dünyadaki en güçlü insanlar kimlerdir diye sorsalar; kendi başının çaresine bakmaya öğrenmiş kadınlardır derim" sözünü paylaştı. Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ise boşanma iddiaları güçlendirdi.

STRESTEN UZAK DURMASI GEREKİYOR

Anne olmayı çok isteyen ve bu konuda fedakarlık yapmaktan kaçınmayan Serengil'in doktorunun tavsiyesi üzerine bir buçuk ay tekerlekli sandalyeyle yaşayacağı öğrenilmişti. Zorlu bir dönemden geçen sunucuya yüksek sesli konuşmak dahil her türlü stres yaratacak şeyler yasaklanmıştı.

Hamile olduğunu duyuran Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanma kararı aldı

Hamile olduğunu duyuran Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanma kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Haberler

500

Yorumlar (48)

ASLI:

CHP HDP''Lİ BELİDİYELERE KAYUM ATANMASINA SESİZ KALIRSA YADA YETERİNCE TEPKİ VERMEZSE YARIN İSTANBUL ANKARA''YA ATANIRSA YANLIZ KALIR. GERÇEK DEMOKRASİLERDE SEÇİM İLE GELENLER SEÇİM İLE GİDER TÜM PARTİLER BİRLİK OLUP BUNA DUR DEMELİ BUGÜN HEP BERABER HDP''NİN ARKASINDA DURMAZSAK YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR.

5
201
yanıtYanıtla
Farkı yok:

BUNA 47 olumsuz oy veren müsveddelere söylüyorum. Gün gelecek ayn şey başınıza gelecek ve diyeceksiniz ki o ilk sefer de ses çıkartmalıydık.

yanıt4
yanıt119
ASLI:

YORUMUMA DİSLİKE VERENLER SİZİN NAZİLERDEN FARKINIZ YOK İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ DENEN KAVRAMLAR SİZE TERS SİZLERE İNSAN BİLE DENMEZ.

yanıt5
yanıt135
Gülcan:

Kayyum atanması geç bile kalınmış

yanıt77
yanıt3
Zubi:

Bagirmadan konus Asli heyecanlanma. Bana hdp nin arkasinda durmam icin bir tane neden goster. Ben sana neden hdp nin arkasinda durmayacagima dair bir sürü sebep siralarim. Biz ayrı dünyaların insanlarıyız Asli seninle demokrasi uyusmazligimiz var.

yanıt3
yanıt3
Zubi:

Asliiii bu konular sana cookk büyük, seni aşar, lütfen aslına don Aslı.

yanıt10
yanıt2
What:

Aslimisin nesin.gelmiş nazillerden bahsediyorsun.hdp pkklilari beslesin bu ulkenin ekmegini altina kan döşeyerek yesin sen burda nazillerden bahset. Bi bitin artik sizin ulkeye millete zarar veren demokrasinizde bi bitsin artik ya!! Fasa fiso ozgurluğünüzden bıktık.. bu ülkede hainlere ekmek yok..

yanıt13
yanıt0
İST:

HDP ARKASINDA MI DURMAK ? CAHİLLİK !

93
1
yanıtYanıtla
eylül:

bunların derdi hergün magazin haberi yapılsın. sosyal medyada takipçi kazanalım . . . yaptıkları iş bu. . . BOŞ İNSANLAR. . . . . ÜRETMEZLER DEVAMLI TÜKETİRLER. . .

14
20
yanıtYanıtla
MEMDUH:

BURAYA YAZANLARIN HEPSI ELMASTRONCUDUR BEN HARİÇ

0
22
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title