Haberler

Beşiktaş Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Beşiktaş, Tottenham'dan Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Beşiktaş'ın, Fransız kanat oyuncusu için Tottenham Kulübü'ne 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Oyuncu ise yıllık 1,6 milyon euro alacak.

Beşiktaş, Tottenham'dan Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

İşte Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama;

"Tottenham kulübünden transfer edilen Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız oyuncumuza hoş geldin der, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İŞTE ÖDENECEK RAKAM

Beşiktaş'ın, Fransız kanat oyuncusu için Tottenham Kulübü'ne 4,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Oyuncu ise yıllık 1,6 milyon euro alacak.

Beşiktaş Georges-Kevin N'Koudou ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tottenham Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (6)

GOMEZ:

gomezden sonra beni en çok beklentiye sokan heyecanlandıran oyuncu oldu. arkadaşlar oyunucuyu takip eden birisi olarak söylüyorum çok çevik çok hızlı topla oynamayı çok seven bir oyuncu. istediği çıkışı marsilyada yakalamıştı mükemmel gidiyordu fakat preimer ligte tottenham da çok iyi oyuncuların arkasında kaldığı için ileriye gidemedi. süper ligi tozu dumana katar. bilindik oyuncuyla karşılaştırmamı isterseniz bruma derim.

10
7
yanıtYanıtla
iso:

Bugün TRABZONSPORUN UEFA Maci var. Bir tek Haber yok. türkiye Istanbul takimlarinda ibaret degil. TARAFLI MEDYA. . size sesleniyorum. . Yazik size bee. .

10
1
yanıtYanıtla
bjkli:

çöp

6
3
yanıtYanıtla
ali:

yorum yazmaya bile değmez

4
2
yanıtYanıtla
BU ADAMA VERİLEN PARAYA YAZIK...:

Birileri bu arkadaşa topa vurmayı öğretsin 119 maçta 14 gol 10 asist. ROY KRİSHNA ''yı 750 bin euroya kaçırdınız 232 maç 126 gol 66 asistİ vardı. 18 gol 9 asist yapabilecek adam bize lazım değil nerede performansı düşmüş adam var toplayın. . .

3
1
yanıtYanıtla
Çelik Arifoğlu:

Yeni lens

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title