Haberler

Gökhan Özoğuz, orman yangınları açıklamasında Vizontele örneği veren Bekir Pakdemirli'ye tepki gösterdi

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de çıkan orman yangınıyla alakalı 'Uçaklar neden kullanılmıyor?' sorusuna 'Uçaklarımız bozuk değil' diyen THK'ya cevap verdi. Pakdemirli açıklamasında "6 tane apronda uçak gözüküyor, 3 tanesinin içine kuşlar yuva yapmış. Vizontele'de bir sahne var ya 'baba motor yok' diyor. Aynen öyle…" dedi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ise Bakan Pakdemirli'nin Vizontele benzetmeli açıklamasına tepki gösterdi.

"İSTANBUL YANSA AYNI CÜMLELERİ KURULACAK MIYDIN?"

Son zamanlarda yaptığı siyasi paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Gökhan Özoğuz, Pakdemirli'nin açıklamasına Twitter hesabından şu sözlerle sitem etti: "Trajikomik durum sayın Pakdemirli; Ne yapalım bırakalım yansın mı ormanlar? Uçakların o halde olması kimin ihmalkarlığı? İstanbul yansa aynı cümleler kurulacak mıydı?

"VİZONTELE'DEN ÖRNEK VERECEK KADAR DUYARSIZ BİR AÇIKLAMA"

İşte Bakanların yaklaşımları böyle olunca duyarsızlığa itilebiliyor halkın cüzi bir kısmı. Ne üzücü! Hayır onca orman yanmış Vizontele'den şakalı örnek verecek kadar duyarsız bir açıklama olması ne üzücü! Ben çok üzülüyorum devlet ricalinde böyle dialoglar olduğunda. Ülkemin kontrolünü, yönetimini sahipsiz hissettiriyor.

Gökhan Özoğuz, orman yangınları açıklamasında Vizontele örneği veren Bekir Pakdemirli'ye tepki gösterdi

Gökhan Özoğuz, orman yangınları açıklamasında Vizontele örneği veren Bekir Pakdemirli'ye tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bekir Pakdemirli Gökhan Özoğuz Haberler

500

Yorumlar (168)

Zubi:

Uzulmuyorsun , yönetime çakmak için pusuda bekliyorsun. Daha önce''devlet ricalinde'' , TBMM''si çatısı altında terör örgütlerinin propaganlari yapıldı, ne yalan dolan belgeler sallandı, ne küfürler edildi bir tanesine bile ses çıkarabildi mi?''Uzuntunu''belirttin mi?Hayir. O zaman insanlari aldatmayi bırak yani masal anlatmayı bırak.

12
24
yanıtYanıtla
Cevap:

Sen bi propaganda yazmayı öğren önce

yanıt7
yanıt5
Zubi:

Eksik yazmışım ne var bunda?Öküzün altında buzağı aramaya gerek yok. Boşuna sevindin sayın buldumcuk.

yanıt0
yanıt1
.:

Zubi ne alıyorsun sigorta yemek veriyorlarmı işe girmek için ne gerekiyor beyni sıfırlamak yetiyormu birde reis gibi hızlı dönemiyorum kursa gönderiyormusunuz birde insanların gözüne baka baka yalan söylüyemiyorum bunun için staj falan veriyormusunuz

yanıt12
yanıt5
seyyah:

güzel kardeşim lütfen her konuya aynı şekilde aynı aynı yere bağlamayı bırakın diyeceğim ama bildiğiniz üç beş kelime ile bu cümleleri bile kurabildiğinize şükretmeli aslında

yanıt5
yanıt0
ALİ ZAT:

İyi tespit tebrikler

yanıt0
yanıt0
Zubi:

Yoookk seyyah kardeşim ima ettiğiniz gibi cahil bir insan değilim. ''Devlet ricalinde''bu güne kadar insanlara ''uzuntu''veren ne ''dialoglar''(Türkçe ''de diyalog yazilir) yapıldı onu hatırlattım. Doğruları yazmayalım mi , hatirlatma yapmayalim mi yani?

yanıt0
yanıt0
Zubi:

Niyeti bozmussun evet desem koşa koşa geleceksin de bu kapıda saydigin marifette insanlar yok. Ama üzülme sana siraladigin nitelikleri olan bir kaç adres verebilirim. Çoğu insanın bildiği adresleri bilmem en de senin dönme hızın olabilir, ibre hep kaymış galiba. ''Uzgunum'' yardımcı olamadım ama en azından yol gösterdim.

yanıt0
yanıt0
Devlet-i Aliyye:

Buda kendini nimetten sayıyor. Vitamini saçında.

10
20
yanıtYanıtla
Gokhan:

Sizin gibi mallar susar o konusur

yanıt7
yanıt1
Tüm 168 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title