Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Wanyama sorusuna esprili yanıt!

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor başka transfer yapacak mı? Wanyama ismi geçiyor." sorusuna "Yok abi, öyle bir yama yok" yanıtını verdi.

Trabzon spor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, AEK- Trabzon spor mücadelesi öncesi TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Sturridge'de süreç biraz uzun sürdü. Hem finansal konularda aramızda farklılıklar vardı hem de ailenin Trabzon hakkında hiç bilgisi yoktu. O da büyük bir sıkıntıydı. İnsanların şunu bilmesi lazım, biz spor müsabakasına veya dışarıdan yapılan transfere sadece transfer gözüyle bakarsak doğru bir bakış açısı olmaz. İngiltere ve bazı Avrupa ülkelerinde son 5-6 yılda Türkiye hakkında yürütülen bir algı operasyonu var.

"TRANSFERLERDE BUNA DİKKAT EDİLMESİ LAZIM"

Türkiye'ye gitmeyin, güvenli değil deniyordu. Bazı ülkelerdeki yayıncıların algı oluşturma çabası var. İçeriden çok görmüyoruz ama uluslararası maçlarda şahit oluyorum. Transferlerde buna da dikkat edilmesi lazım. Şu an İngiltere'nin gözü Sturridge'in üzerinde. Onun üstünde olunca doğal olarak Trabzonspor'un üzerinde. İnsanlar bu algı operasyonunu yürüten, mecbur kalmadıkça seyahat etmeyin diyen ülke yöneticilerine 'Bize gitmeyin diyorsun ama Trabzon'a gidiyor' diyecek.

"STURRİDGE'IN KIZ ARKADAŞI SÖYLEDİ"

Takım tanıtımı, ülke tanıtımı, turizm faktörü açısından bu önemli bir transfer. Daha önceki algı operasyonları yüzünden bu transferde sıkıntı yaşadık ama Sertaç Bey, Mehmet Bey, Ertuğrul Bey çok çaba sarf ettiler. Ben de zaman zaman işin içine girdim. Sturridge'in kız arkadaşı söyledi, bu algıyı kırmanız lazım dedi, ülkeniz yurt dışında farklı tanıtılıyor dedi. Menajeri, ailesi ve kız arkadaşı Trabzon'da zaman geçirdiler, onların sözleri bu."

WANYAMA YANITI GÜLDÜRDÜ

Ağaoğlu TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'in Trabzonspor başka transfer yapacak mı? Wanyama ismi geçiyor." sorusuna "Yok abi, öyle bir yama yok" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Trabzon Haberler

500

Yorumlar (7)

....:

başkan helal olsun sana trabzon trabzon olalı senin gibi başkan görmüşmüdür bilmiyorum inşallah kıymetini bilirler bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum efsane takım kurdunuz yusuf gibi abdülkadir gibi gençleri parlattınız çıkarttınız milletten para toplayarak elin yabancı topçularına bol keseden vermediniz inşallah başarılarınız daim olur defans sorununu da hallederseniz bırak türkiyeyi dünya takımı olma yolunda ilerlersiniz çok açık net.

13
0
yanıtYanıtla
Mesuth:

70''li yıllardan beri çok başkan gördüm. Hepsinin az çok yararı oldu. Ama unutulmayanlar;M. Ali YILMAZ, Sadri ŞENER, ve Şimdiki başkan. . . Bu başkan çok dirayetli , akıllı ve ileri görüşlü. . . Trabzonspor sevdalısı. . Her lig sonucu ne olursa olsun, TS taraftarı bu başkanın kıymetini bilmeli. . . Başkan da takım başarılı olduğu ve takım para bastığı zaman kendini kaybetmemeli. En büyük zayıflık bu noktada başlar. . .

6
0
yanıtYanıtla
MERSİNLİ TAHSİN:

Para bitti. Yama arkamızda.

1
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Seviyoruz seni büyük başkan Allah yar ve yardımcın olsun

2
0
yanıtYanıtla
Öldüm gülmekten:

Çok komik ashdgs

0
1
yanıtYanıtla
Turan:

Helal başkan trabzonspor taraftarı şanslı böyle kaliteli başkanı olduğu için bizim ki bizden mesaj bekliyor ki paraları çöpe atmak için

0
0
yanıtYanıtla
doğu tamay:

Bu takım üst üste üç dört maç kaybetsin görürüz o zaman başkanınızı ne kadar sevdiğinizi ve arkasında durduğunuzu ! Bu taraftar kötü günde bozguncu bir ruha sahip , adam sizi 10 yıl sırtında taşıyıp yorulup indirse , indirdi diye konuşacak kadar hainsiniz çoğunuz .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title