Haberler

Ak parti'li dağ, aşure dağıttı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Zeytinlik Mahallesi'ndeki Hacı Bayram Camii'nde aşure dağıttı. Dağ, Türkiye'de birlik ve beraberliği bozmak için terör faaliyetinde bulunanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, muharrem ayı dolayısıyla Ak Parti Konak İlçe Teşkilatı ve İzmir Kuşulular Derneği tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Kazanlarda pişirilen aşurenin üzerine nar taneleriyle ay- yıldız yapıldı. Zeytinlik Mahallesi'ndeki Hacı Bayram Camii önündeki etkinlikte Dağ, kazanın başına geçti ve ardından aşure dağıttı. Aşure dağıtırken dua da eden Dağ, daha sonra muharrem ayının önemine değindi. Bu tür etkinliklerin her yıl yapıldığını belirten AK Parti'li Dağ, şunları söyledi:
"Siyasi partiler, milletimizin temsilcileri olarak milletimizin yaptığı bu etkinliklere katılmaya gayret ediyoruz, katılıyoruz. Aşure aslında bize çok güzel şeyler anlatıyor. İçerisinde her çeşit meyve ve sebzenin yer aldığı yemek bir araya geldiğinde çok güzel bir birliktelik sağlıyor. Ülkemiz de birçok mezhepsel ve etnik olarak değişik kimliklere sahip insanlardan oluşuyor. Siyasi görüş olarak da değişik kesimlerden oluşuyor. Biz ülkemizin bu şekilde bir arada olduğunda çok daha güçlü olacağını düşünüyoruz. Bu birlikteliği, beraberliği bozmak için terör faaliyeti içerisinde bulunanların cuma vaktinde bu beladan kurtulması için dua ettik. Aşure gibi ülkemizde yaşayanların beraber, güzel işler yapması için hep beraber dua ettik. İnşallah birlik ve beraberliğimizin daimine vesile olsun."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Dağ AK Parti İzmir Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title