Haberler

Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de dün yaşanan cinayette, babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki gencin bu cinayeti neden işlediği ortaya çıktı. 17 yaşındaki genç; babasını, annesini aldattığı gerekçesiyle öldürdüğünü söyledi.

İstanbul Maltepe'de Yusuf Başıgüzel ve Nurten Başıgüzel çiftinin iki çocuğundan biri olan 17 yaşındaki Akın Başıgüzel, annesini aldatmakla suçladığı babası Yusuf Başıgüzel'i bıçaklayarak öldürdü. Olay, Çınar Mahallesi Kadir Has Caddesi'nde bulunan 3 katlı binanın ikinci katında önceki akşam yaşandı. İddiaya göre, baba Yusuf Başıgüzel ile oğlu Akın Başıgüzel arasında annesini aldattığı iddiasıyla bir tartışma çıktı.

5 KEZ BIÇAKLADI

Akın Başıgüzel bıçakla babası Yusuf Başıgüzel'i başından ve kalbinden 5 defa bıçakladı. Kavga sırasında sesleri duyan komşuları ise dairenin kapısına gelerek zili çaldı. Komşularının ısrarı üzerine uzun süre sonra kapıyı açan Akın Başıgüzel "Ambulans çağırın" dedi. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri Yusuf Başıgüzel'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ise dairede yaklaşık iki saat incelemelerde bulundu. Olayın ardından Akın Başıgüzel Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Babasını 5 yerinden bıçaklayan 17 yaşındaki çocuğun, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

ANNESİNİ ALDATTIĞI İÇİN BABASINI ÖLDÜRMÜŞ

Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Akın Başıgüzel'in psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Babasını da annesini aldatmakla suçladığı için öldürdüğü ileri sürüldü. Yusuf Başıgüzel'in cenazesinin morga kaldırıldığı sırada kız kardeşi sinir krizi geçirdi. Acılı kardeşi komşuları teselli etti. Olayı sonradan öğrenen ve olay sırasında dayısının evinde bulunan Yusuf Başıgüzel'in eşi Nurten Başıgüzel ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Maltepe Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

Milat:

Baba mezara çocuk hapise anne kocaya gider

26
7
yanıtYanıtla
seyit…ffm:

cocugum sen ne yaptin.belki anenle babanin arasinda bir sorun vardi.senin bilmedin seyler.belkide ayrilacaklardi

25
3
yanıtYanıtla
ilbeyi:

çocuk söylediklerini duydu ve çok pişman oldu

yanıt5
yanıt11
Comarsavar:

Ne sacma yorum bu ya? Cocugun yaptigi onun hayatini mahvetti, karartti, evet. Ama yine de ne sacma bir yorum! Ne alakasi var kardesim? Sorun vardi ayrilacaklardi vs. Konuya nereden girmeye calisiyorsun?

yanıt6
yanıt6
Güven Baba:

Anne telkiniyle iki hayat söndügü intibasını akla getiriyor. Ogluna ve Babasına yazık olmuş.

16
6
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Ah be çocuk baban anneni aldattıysa bile bu onların sorunuydu. çalışıp seni büyüten babanın sana çok hakkı varken nasıl öldürürsün. kendinin geleceğini ve ailenin hayatını mahvettin konuşup sorunları çözmek varken. Çok yazık. . . .

22
0
yanıtYanıtla
reis:

babanı öldürdün şimdi ne olacak sen yıllarca hapis annen yeni bir koca olan sana oldu cahillik Allah kimsenin başına vermesin her bir olay ders niteliğinde

9
2
yanıtYanıtla
ff:

kimbilir belki de annesi öldürtmüştür nasıl olsa yaşı küçük ceza almaz bu işin içinde pis kokular var bunu yapaçak çocuk hayatımda görmedim çoçuğun söylediği dışardan enpoze edilmiş bir kılıf

4
5
yanıtYanıtla
didem doğan:

merhaba annesi böle saçma birşey neden yaptırsın ki ???? benım dayım kendisi olur saçma sapan gereksiz yorumlarda lütfen bulunup ailenin burada greceği yazılar ile pskoloji bozmayın insanları karalamak ne kadar basit sizler için böle ya

yanıt2
yanıt0
SİNEMM:

KESİNLİKE ANNENİN AZMETTİRİCİ BİR DURUMU YOKTUR . . . ANLAMSIZ SAÇMA SAPAN YORUMLARDA İNSANLARIN YAŞANTILARINI BİLMEDEN KONUŞUP YAPMAYIN BENCE YAZACAĞINIZ TEY ŞEY . AAİLEYE SABIR DİLEMEK VE GERIDE KALANLARA BAŞSAĞLIĞI. . . YAZILANLARI OKUYORUM YAZIKLAR OLSUN YAA İNSALARI BU KADAR TEK KALEMDE NASIL YARALARSINIZ ??? NASIL TANIMADAN GEREKSİZ KONUŞURSUNUZ. . KENDISI BENIM DAYIM OLUYOR . KIMIN NE HALDE OLDUGUNU BILMEDEN RICA EDIYORUM YAZMAYIN YORUMLARINIZI DAHA DIKATLI YAZMANIZ RICA EDERIM

2
7
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title