Haberler

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

Güncelleme:

Tümör nedeniyle sol bacağı kesilen ve dördüncü kez kansere yakalanan Neslican Tay, önceki akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Neslican'ın her daim yanında olan Haluk Levent, bugün ve yarın vereceği konserlerinin geliriyle bir anıt mezar yaptıracağını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

BİRÇOK KİŞİ ARADI

Haluk Levent'in bu adımı yanıtsız kalmadı. Levent, anıt mezar için çok sayıda kişinin kendisini aradığını yine Twitter hesabından duyurdu.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

"SEVİYORUM LAN SİZİ"

Levent, "Anıt mezar için çok arayan oldu. Mermercisi, heykeltraşı , mimarı.. Hiç para harcatmadan üstlendiler. İsimlerini yakında açıklayacağım. Bu konserlerden gelen gelir şu an AHBAP'ların ilgilendiği 6 aile için harcanacak. Duygulandım. Argo söylicem özür dilerim! Seviyorum lan sizi." paylaşımını yaptı.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Rizeli Neslican Tay'ın cenazesi bugün öğleden sonra toprağa verilecek.

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

Haluk Levent'in anıt mezar çağrısı büyük yankı buldu! Neslican, 6 aileye daha umut oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haluk Levent Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (28)

Mustafa:

Zavallı kız ölmüş gitmiş sagken neredeydiniz neymiş anıt mezar kime ne faydası var biliyorsan bir yasin en azından bir Fatiha oku

15
30
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Annesine ve babasına faydası var anıt mezarın kızlarının yattığı yer güzel olsun isterler Haluk Levent de bunu bilerek onların acısına ortak olmak istemiş olmasın

yanıt2
yanıt2
MSDS:

İslamda süslü mezar yoktur israftır bidattır terk edilmesi gereken gelenektir, onun yerine okul yapın adını Neslican Tay koyun Kuran''ın ilk emri oku''dur . .

23
18
yanıtYanıtla
zzz:

hadi israf da bidatı nerenden uydurdun çakma hoca

yanıt0
yanıt1
Memleketim:

Bunlarin hepsi Din''siz, hepsi gösteris pesinde.

4
36
yanıtYanıtla
Angaralı:

Sen kimsin lan ALLAHLA kulu arasina ne girersin kalpleri imani sadece YÜCE ALLAH bilir ikile burdan

yanıt2
yanıt0
ABUZİTTİN:

sen misin dindar? millete dinsiz demek senin ne haddine

yanıt1
yanıt0
Sadık:

Memleketim denen yaratık aynı acıyı sen yaşa lanet olsun düşüncene ve senin gibi düşünenlere

yanıt2
yanıt0
burak:

kişi kendinden bilir işi. ziyniyetin batsın

yanıt1
yanıt0
ATILLA TÜRK:

helal sana sayin levent bey sen türkiyede örnek sanatcilardansin aslinda sana devlet liyakat nisani vermelidir sen su dedikoducu magazin sayfalarini dolduran hayatlari kendileride hic bir degeri bile olmayan sanatcilar senin tirnaginin kiri olamazlar hani sahnede kadin gibi kiviranlar varya hani sahnede kadinsi danslar yapanlar iste onlar baksinlarda utansinlar bu kisiliksizlerin konserlerine gidenlerde onlara artik para kazandirmaktan vaz gecsinler TESEKKÜRLER LEVENT BEY duyarligin icin

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title