Haberler

Trabzonspor'da Daniel Sturridge kadrodan çıkarıldı!

Trabzonspor'da sağ aşil tendonu kılıfında ödem tespit edilen Daniel Sturridge, Sivasspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Trabzonspor, Daniel Sturridge'in Sivasspor maçı kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. İşte Trabzonspor'dan yapılan açıklama: "Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, futbolcumuz Daniel Sturridge'nin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ACİL OLARAK TEDAVİSİNE BAŞLANDI"

Oyuncumuzun Sivasspor maçı kadrosundan çıkartıldığını belirten Güven, "Cumartesi sabahı sağ ayak Aşil tendonu ve bileğinde ağrı şikayeti olduğunu belirten Daniel Sturridge'in aynı gün yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda Aşil tendonu ve FHL (Flexor Hallucis Longus) tendon kılıfında ödem tespit edilmiştir. Acil olarak tedavisine başlanan futbolcumuz Süper Lig Cemil Usta sezonunun beşinci haftasında oynayacağımız Sivasspor karşılaşmasında riske edilmeyerek kamp kadrosundan çıkartılmıştır." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daniel Sturridge Trabzonspor Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

HAKİKAT:

2010/11 sezonundan sonra '''' O Sene Bu Sene mi'''' dedirten Trabzonspor''da daha 5. hafta olmadan 4. sakatlığın olması gerçekten çok manidar!!Ama şurası gerçek (bana göre ) Muharrem Usta''nın transfer becerisi A. Ağaoğlu''ndan çok daha iyi gözüküyor. .

1
3
yanıtYanıtla
ELİNLAZII:

YEDİĞİNİZE İÇTİĞİNİZE NE KATIYORLAR ANLAMADIM. TELDEN Mİ TUTUYORSUNUZ. HAYRET BİŞEY YAA. İNSANDA HEVES BIRAKMADINIZ

3
0
yanıtYanıtla
recep akgün:

ahmet ağoğlu elindeki para en iyi şeklinde kullanan bir adam bu sene o sene farketmez şansızlık oldu başkanımıza güvencimiz sonsuz

1
1
yanıtYanıtla
DEVLETIN OLMASIN:

PARAYI NEREDEN GETIRMIS

yanıt1
yanıt1
STURRİDGE DANSI BÖLÜM 1 TS Yİ KANDIRMA:

Kronik sakat adamı alırsanız olacağı budur. Yoksa Premier Ligi takımları hemen kapardı bunu. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bunlar hamsi yemekten hiçbir şeyi düşünemiyorlar. Sturridge dansı devam ediyor. Resmen sizinle dans ediyor tsliler. Paralar gelsin yarim yarim. Sakatım yatacağım yarim yarim. Ne oldu sana Sturridge sakat mısın yoksa yarim yarim :D Gelsin Eurolar yarim yarim. Daha Abdülkadiri doktorlarınız teşhis edememiş sakatlık yaşama ihtimali olduğu halde dizinde.

1
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

TAKIMIN İŞİ ZOR ANTRENMAN HOCALARI DAHA DİKKATLİ OLMALI ÇOK SAKATLIK VAR.

1
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

YOK PARASINI ALAMADI, YOK MEN CEZASI KAPIDA, YOK SAKATLIKTI. . . BU ADAMDAN HAYIR GELMEZ. GIBI GöZüKüYOR. . HEPSI COK TUHAF ISLER. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Kağan Soydan:

Oyuncular parasını alamiyorda sakat numarası yapıyorsa bilemem... Ancak antremanlarda kondisyon yüklemesi yapılırken bu durumlar ortaya çıkıyorsa şaka gibi bu zamanda kondisyoner sorunu şaka gibi... Üçüncüsü de sadece buna inanmak istiyorum tamamen şansızlık olsun....

1
0
yanıtYanıtla
:

SIVAS ALIR MACI

0
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu arkadaş şaka gibi bu nasıl iş 4 tane banko oynayan adam sakat şu anda ne ayak çözemedik

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title