Haberler

Avcılar'da 26 yıldır eğik duran bina mühürlendi

Güncelleme:

100 Karayolu yan yolda eğik duran bir bina, belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi.

AVCILAR D-100 Karayolu yan yolda eğik duran bir bina, belediye ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. Bina sakinleri, binanın 1993 yılından beri eğik şekilde durduğunu söyledi.

Silivri açıklarında 26 Eylül Perşembe günü meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sırasında İstanbul'daki hasarlı bina tespit çalışmaları sürüyor. D-100 Karayolu Avcılar Denizköşkler yan yol üzerinde eğik duran Bahar Apartmanı belediye ekipleri tarafından boşaltılarak mühürlendi. Apartmanın 1993 yılında yan tarafına inşa edilen başka bir bina sebebiyle yan yattığı ve o tarihten itibaren eğik durduğu öğrenildi. Binanın tekrar oturuma açılıp açılmayacağı yapı denetim firmasının raporundan sonra belli olacak.

"BİNA 1993 YILINDA YAN YATMIŞ"

Binada esnaf olarak bulunan Tufan Topçu, "Bina 1993 yılında yan binanın hafriyatı alınırken yan yatmış. 1998 yılında depremden önce güçlendirme yapılmış. Depremden sonra tekrar bir güçlendirme olmuş. Binanın şu anki hali çok sağlam denemez. Avcılar'daki bütün eski binalar sıkıntılı. Avcılar'daki E-5 kenarındaki bütün binaların sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. 1999 yılında tekrar güçlendirme gördü aslında çoğu binaya göre sağlam" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

D-100 Karayolu İstanbul Silivri Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title