Haberler

Fatih Terim'in sabrı sonunda taştı!

Güncelleme:

Galatasaray'da oyuncuların gösterdiği performans ve alınan kötü sonuçlar sonrasında Fatih Terim'den radikal karar geldi. Tecrübeli hoca kadroda değişikliğe gidiyor, 3 genç oyuncuya şans verecek.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarılı bir sezon geçirmek isteyen Galatasaray, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Ligde çıktığı 7 maçta 10 puan toplayan sarı kırmızılı ekip, milli araya 10. sırada girdi.

TERİM MEMNUNİYETSİZLİĞİNİ DİLE GETİRDİ

Özellikle son Gençlerbirliği maçında takımın verdiği görüntü taraftarı ve sarı kırmızılı teknik ekibi umutsuzluğa itti. Etkisiz bir görüntü ortaya koyan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim futbolcuların performansından memnun olmadığını dile getirmişti. Deneyimli teknik adam milli arada takımda radikal değişikliklere gitmeyi düşünüyor.

Fatih Terim'in sabrı sonunda taştı!

GENÇLERE ŞANS VERECEK

Önümüzdeki süreçte Selçuk İnan'ı ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde kullanmayı düşünmeyen Terim, tecrübeli futbolcuya kupa maçlarında görev verecek. Galatasaray'da milli maçlar için verilen arada gençler özel olarak hazırlanacak.

Teknik direktör Fatih Terim'in bu çerçevede Yunus Akgün, Taylan Antalyalı ve Atalay Babacan gibi isimlerle özel olarak ilgileneceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (39)

hayri.:

bu daha iyi günleriniz.

7
15
yanıtYanıtla
gsli:

ne diyorsun hırpo

yanıt10
yanıt9
spor x:

evet. aynen katılıyorum. gs bu sezon ligi en iyi 5. bitirir. hem de hakemlere rağmen.

yanıt6
yanıt8
BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

Zımparator dan masallar

8
9
yanıtYanıtla
gsli:

acı varmı acı

yanıt5
yanıt2
volkan:

gsli acı sizde acıların çocukları sizi

yanıt0
yanıt0
EMOXX:

Galatasarayın puan kaybetmesi bilerek ve isteyerek şuan, neden 1. galatasaray ne zaman farkı açsa yabancı sınırı ve hakemler önünü kesmeye çalışıyıor, 2 herkez gs ye karşı cephe alıyor, 3. çekemıyorlar. böyle ılık ılık giderek şampiyon olacaklar. yoksa sadece ortasahanın değeri süper ligi satın alır.

6
6
yanıtYanıtla
gs:

fatih hocanın bile bilinçli buan kaybetiğini düşünüyorum feneresyon o kadar ağlıyorki 4 yıldızı taksınlar diye

yanıt8
yanıt1
Yav he he:

Yav he he

yanıt0
yanıt2
ALİ AGA:

La fatih o saydıkların türk , senin takımın Türk takımı değilki nasıl oynatacaksın

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title