Haberler

GÜNDEM ÖZETİ / 11 Ekim 2019

6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda düzenlenecek Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'ne katılacak.

6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda düzenlenecek Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisyen Temel Kursları Mezuniyet Töreni'ne katılacak.

(Ankara/15.00)

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenecek İstanbul Yerel Yönetimler Sıfır Atık Zirvesi'ne katılacak, Elazığ'da Valiliği ve Belediyeyi ziyaret edecek, il değerlendirme toplantısına iştirak edecek.

(İstanbul/10.30/Elazığ/16.00/17.00

3- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde incelemelerde bulunacak.

(İstanbul/12.00)

4- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Hitit Üniversitesi 2019-2020 akademik yılı açılış dersine katılacak, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek, AK Parti Çorum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na iştirak edecek.

(Çorum/10.30-18.00)

EKONOMİ

1- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ile Azerbaycan Arasında Basitleştirilmiş Gümrük Hattına İlişkin Mutabakat Zaptı İmza Töreni'ne katılacak.

(Ankara/14.30)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Uluslararası Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi (UDEM) Tanıtım Organizasyonu'na katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Tekirdağ/10.30-15.00)

3- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Saitabat köyü mesire alanını ziyaret edecek, Orman Zararlıları ile Mücadele Laboratuvarının açılışına ve drone ile Kestane Gal Arısı Mücadele Projesi'nin tanıtım programına katılacak, Kurşunlu köyünde defne hasadı, köy sakinleriyle bal sağımı yapacak.

(Bursa/10.00-16.00)

4- Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadı'nı oluşturan STK'ler tarafından TOBB İkiz Kuleler de basın toplantısı düzenlenecek.

(Ankara/14.00)

5- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ağustos ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

6- TÜİK, ağustos ayı süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(İstanbul/11.30)

GÜNCEL

1- Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Suriye'nin kuzeydoğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

2- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Şahidi Camisi'nde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okuyacak ve dua edecek, Valiliği ziyaretin ardından Sıtkı Koçman Üniversitesi Camisi'nde cuma hutbesini irad edecek ve öğrencilerle bir araya gelecek.

(Muğla/05.45/10.00/13.00/15.00)

3- Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, "Yargı Etiği Danışma Kurulu Kararları Sempozyumu"nun Grand Ankara Otel'de düzenlenecek açılışına katılacak.

(Ankara/09.30)

4- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Diyarbakır)

5- FETÖ davaları

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın yargılanmasına 4. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilecek.

(Ankara/09.30)

Sakarya'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 4 eski emniyet mensubunun da aralarında bulunduğu 43 sanığın yargılandığı dava görülecek.

(Sakarya/10.00)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "E-Spor Zirvesi 2019" etkinliğine katılacak, A Milli Futbol Takımı'nın Arnavutluk ile Ülker Stadı'nda oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçını izleyecek.

(İstanbul/09.30/21.45)

2- 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri'nin 7. maç haftasında A, B ve H gruplarında 7 karşılaşma yapılacak.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki 7. maçında Ülker Stadı'nda Arnavutluk'u konuk edecek.

(İstanbul/21.45)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Anadolu Efes, Almanya'nın Alba Berlin takımını ağırlayacak.

(İstanbul/20.30)

4- Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 5. maçında deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak.

(Ritzing/21.30)

5- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu Karayolları-Beşiktaş maçıyla başlayacak.

(Ankara/18.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title