Haberler

Karnı burnunda eşinin maçına giden Müge Boz, tribünde yerinde duramadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz Haziran ayında basketbolcu Caner Erdeniz'le dünyaevine giren Müge Boz, karnı burnunda, eşinin maçında tezahürat yaptı. Boz'un yerinde duramadığı anlara şahit olanlar hayranlığını gizleyemedi.

13 Haziran'da Barcelona'da Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine giren ve hamileliğinin 6'ıncı ayını bitirmek üzere olan güzel oyuncu Müge Boz, dün akşamki karşılaşmada eşini yalnız bırakmadı. Sarı renkli mini kadife elbisesiyle karnı burnunda, tribünde eşine destek veren Boz yerinde duramadı.

TAKİPÇİLERİ HAYRAN KALDI

Instagram hesabından heyecanını kelimelere döken Müge Boz'a takipçilerinden bu hallerini çok beğendiklerini belirten yorumlar geldi. Bir hayranı "Helal sana karnın burnunda takımının yanındasın" diye yazdı. Güzel oyuncuya övgülerin yanında hamileliğinden dolayı bazı eleştiriler de geldi. Bir takipçisi ise, "Atlayıp, zıplayıp bebeği yorma" yorumunda bulundu.

Karnı burnunda eşinin maçına giden Müge Boz, tribünde yerinde duramadı

"YERİMDE DURAMADIM"

Müge Boz karşılaşmada tribünlerden Galatasaray forması giyen eşi Caner Erdeniz ve takım arkadaşlarına büyük destek verdiği anları şu notla paylaştı;

"Her saniyesi inanılmaz heyecanlı bir maçtı. Sevgili GS taraftarları, ne kadar güzeldiniz öyle bugün. Tam performans, bir saniye bile susmadan desteklediniz.Spor salonlarında işte böyle bol taraftarlı maçlar olunca tadından yenmiyor. Ben de yerimde duramadım sayenizde. Her maça böyle destek diyorum, emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum!"

Karnı burnunda eşinin maçına giden Müge Boz, tribünde yerinde duramadı

Karnı burnunda eşinin maçına giden Müge Boz, tribünde yerinde duramadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (14)

Iııggyy:

Teerrbiyesiz hamileyken nası giyinmiş bide gururla geriniyorr

5
12
yanıtYanıtla
AYBALAM:

sana mı soracak sen kimsin şahsiyetsiz burada terbiyesiz biri varsa sensin

yanıt14
yanıt3
asdas:

siz o kokuşmuş evlerinizde asosyal hayatlarınızı sürerken milletin nasıl giyindiğine karışırken, o karıştığınız insanlar o kıskandığınız hayatları yaşıyor, sefasını sürüyor :)) sizleri umursamıyorlar bile siz anca kendi nefret duygularınızı tatmin etmeye calışın o insanlar senin bir ayda kazandığın parayı bir gecede yemek yemeğe harcıyor :) sende anca kıskan burada terbiyesiz :d

yanıt8
yanıt4
October:

Terbiyesiz sensin ve kınadığını en kısa sürede yaşarsın inşallah

yanıt2
yanıt0
GS BASKETBOL:

SIRA FENER DE 5. HAFTADA AKIN AKIN SALONA TEBRİKLER YENİLMEZ ARMADA.

10
5
yanıtYanıtla
HADİ LAN:

BİZİ YENDİNİZ DE FENERİ YENMENİZİN İMKANI YOK

yanıt2
yanıt9
GS BASKETBOL:

FENERİ GEÇEN SENE EVİMİZDE 10 SAYI FARKLA YENDİK. GEÇMİŞTE DE ÇOK YENDİK EVİMİZDE. DOĞRU FUTBOLDA FENEVİ PEK YENEMİYORUZ ANCAK BASKETTE ÇOK YENDİK EVİMİZDE FENEVİ. HADİ LAN RUMUZLU TİNERCİ

yanıt9
yanıt2
GS BASKETBOL:

İŞTE BÖYLE HER SENE BÖYLE BEŞİKTAŞA BÖYLE KOYARLAR AMAN.

7
1
yanıtYanıtla
AHMET ERDENİZ:

gene geldi yobaZOC

0
4
yanıtYanıtla
IGGYS1K1N:

gene geldi yobazoc

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title