Haberler

Fransa Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fransa Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Güncelleme:

EURO 2020 elemelerinde gurubunda 1. olan Türkiye grubunun 8. maçında Fransa ile karşı karşıya gelecek. Gurubunda 1. olan Türkiye, avantajlı konumunu korumak için sahaya çıkacak. Peki, Fransa Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fransa Türkiye maçı muhtemel 11'leri belli mi?

EURO 2020 elemeleri H grubunda Fransa ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma heyecanla beklenirken Fransa Türkiye maçı muhtemel 11'leri belli mi ve Fransa Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gibi soruların cevapları merak edildi. İşte Fransa Türkiye maçının tüm detayları…

FRANSA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fransa Türkiye maçı 14 ekim Pazartesi saat 21:45' te oynanacak.

FRANSA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fransa Türkiye maçı TRT 1'de yayınlanacak

FRANSA TÜRKİYE MAÇI NEREDE?

Fransa Türkiye maçı Stade de France'da oynanacak.

FRANSA'DA KANTE SAKATLANDI!

Büyük oranda grubu lider olarak tamamlayacak takımın belirleneceği kritik karşılaşma öncesi, ev sahibi ekibin iki futbolcusundan kötü haber geldi. Horozlar'da Mbappe'nin ardından Kante de sakatlandı. İzlanda maçı öncesi kas ağrısı yaşayan ve kadrodan çıkarılan tecrübeli futbolcunun Türkiye'ye karşı forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı. Kante, A Milli Takım'ın Fransa'yı Konya'da 2-0 yendiği maçta da sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı.

FRANSA TÜRKİYE MAÇI İLK 11'LERİ

Şenol Güneş'in, dev karşılaşmada Hakan, Mahmut ve Kaan'ı yedeğe çekmeyi planladığı öğrenildi. Sol kaburgasında kırık olduğu tespit edilen Emre Belözoğlu da karşılaşmada forma giyemeyecek.
Muhtemel 11'imiz: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Mahmut, Ozan, İrfan, Yusuf, Cenk, Burak

EURO 2020 ELEMELERİ H GRUBU FİKSTÜRÜ

14.10.2019 21:45 Zimbru Stadyumu - Kişinev MOLDOVA – ARNAVUTLUK

14.10.2019 21:45 Laugardalsvöllur - ReykjaviİZLANDA – ANDORRA

14.10.2019 21:45 Stade de France - Saint-Denis FRANSA - TÜRKİYE

EURO 2020 ELEMELERİ H GRUBU PUAN DURUMU

1.TÜRKİYE 18

2.FRANSA 18

3.İZLANDA 12

4.ARNAVUTLUK 9

5.ANDORRA 3

6.MOLDOVA 3

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Kaleciler : Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Mert Günok (Medipol Başakşehir), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor),

Savunma : Ömer Bayram (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Umut Meraş (Le Havre)

Orta saha :Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Lille), Deniz Türüç, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Hakan Çalhanoğlu (Milan)Abdulkadir Parmak (Trabzonspor), Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir)

Forvet : Enes Ünal (Real Valladolid), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf). Cenk Tosun (Everton)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

USTA:

BU MAÇ KESİN BİZİMMM 2-0 NET ALIRIZ

4
2
yanıtYanıtla
Konyali:

Nerden biliyon.Insallah.Olaylar olmasında.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title