Haberler

Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Denizlispor'u 2-1 mağlup ettiği maçta kaburgasında kırık olmasına rağmen yedek kulübesinde tedavi görüp mücadeleye devam eden ve takımının attığı 2. golün asistini yapan Emre Belözoğlu, "Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, "Oynayabiliyorsam sorun yok demektir. Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim" dedi. Bandajla oynayan 39 yaşındaki oyuncunun kenara geldikten sonra tedavisi yapılırken çektiği acı yüzüne yansıdı.

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki maestrosu Emre Belözoğlu'ndan örnek bir davranış geldi. Kaburgasındaki sakatlığa rağmen takımını yalnız bırakmayıp bir de asist yapan tecrübeli futbolcu, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Sakat olmasına rağmen oynamayı tercih etmesi hakkındaki soruyu yanıtlayan milli oyuncu, "Kaburgamda kırık var. Bunu acıtasyon haline getirmenin anlamı yok. Oynayabiliyorsam sorun yok. Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim. Kazanmak güzel, inşallah sonuna kadar gider" dedi.

Emre Belözoğlu'ndan büyük fedakarlık! Çektiği acı yüzünden belli oldu

Taraftara kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Kaptan, "Taraftarlar sağ olsun, bazen hak ettiğimden fazla teveccüh gösteriyor. Bizim hedefimiz şampiyonluk, inşallah haftaya da kazanırız ve bu sene taraftarlarımızı mutlu ederiz" ifadesini kullandı.

SAKAT OYNADI ASİST YAPTI

Milli maçta kaburgasından sakatlanan Emre Belözoğlu, beklenenden çok daha erken tedavisini tamamlayıp Denizlispor karşısında sahaya çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oynayıp oynamama kararını kendisine bıraktığı Fenerbahçe Kaptanı, fedakârlık yaparak sahaya çıktı. Vedat'ın golünde topu rakibinden çalışı ve yaptığı asistle alkış toplayan 39'luk yıldız, 64'te yerini Deniz'e bıraktı.

Emre Belözoğlu'ndan büyük fedakarlık! Çektiği acı yüzünden belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Denizlispor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Gayserili:

Bu çirkefe hayatta acımam

20
50
yanıtYanıtla
EMRE:

DİKKAT ET BENDE SANA ACIMAM . . .

yanıt4
yanıt5
Cevap:

Vahh ne kadar acıdım bilemezsiniz. :))

11
33
yanıtYanıtla
erkin:

Cok acikli!!!!Fenerbahce yillardir kaybediyor ne Turkiye de ne Avrupa da adi yok demek ki aci cok buyuk. Ustelik tek rakip Galatasaray her sene sampiyon.

10
30
yanıtYanıtla
S:

Burda konu saglik, senin gibilerde egosunu tatmin etmek ister. Yazik yazik

yanıt22
yanıt4
TC-1907:

İZLEDİĞİM EN PROFESYONEL FULBOLCU EMRE DİYE YAZILIR AMA ADAMIN DİBİ DİYE OKUNUR

25
10
yanıtYanıtla
180 derece:

gs de iken öyle demiyordunuz

yanıt5
yanıt2
HASTA FENERLİİ:

BIRAK ALLAH AŞKINA KURTULAMADIK GENE BU ADAMDAN , GENÇLERE ŞANS VERMEKTENSE 39 YAŞINDAKI ADAMI OYNATIYORUZ, SONRADA HER SENE NEDEN GS ŞAMPİYON OLUYOR DIYE KENDI KENDIMIZI YIYORUZ

yanıt4
yanıt3
ÖRNEK BİR PROFESYONELSİN:

SAKAT SAKAT OYNADI VE 2. GÖLÜN PASINI VERDİ. TAM BİR PROFESYONELSİN EMRE. ÇUVALLA PARA ALIP, TAKIMA BİRŞEY VERMEYEN FUTBOLCULAR UTANSINLAR.

24
6
yanıtYanıtla
tffb:

hakemle

yanıt3
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title