Haberler

    Mehmetçik'in izinde!

    Spor Arena / Süleyman ARAT - 40 yaşından gün almasına rağmen hırsı, isteğiyle olduğu kadar özverili davranışlarıyla da Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe taraftarlarının kalbindeki apayrı...

    Spor Arena / Süleyman ARAT - 40 yaşından gün almasına rağmen hırsı, isteğiyle olduğu kadar özverili davranışlarıyla da Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe taraftarlarının kalbindeki apayrı...

    Tribünlerin en sevdiği futbolcu olan yıldız oyuncu, son Denizlispor maçında kırık kaburga ile oynayarak bir kez daha gönüllere taht kurdu. Emre'nin bu özverisi, yılların efsanesi Basri Dirimlili'yi hatırlattı. Basri, 1955'teki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde kafasının yarılmasına rağmen oyundan çıkmamış ve o an çekilen fotoğrafı, futbolculuğu kadar efsane olmuştu.

    O tarihten itibaren yaptığı fedakarlık nedeniyle "Mehmetçik" lakabıyla anılmaya başlayan Dirimlili'ninkine benzer davranışıyla, yıllar sonra Emre Belözoğlu da adeta ikinci bir "Mehmetçik" olarak alkışlandı.

    Maç öncesi oynayıp oynamayacağı belirsiz olan Emre, kendi ısrarıyla sahadaki yerini alırken, ağrı kesici iğne oldu, vücuduna da bandaj yapıldı. Bu haliyle 64 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu, ikinci golün de  pasını vererek görevini tamamladı. Maç sonrası ise, "Yenilginin acısı benim için kırık acısından beter" diye konuştu.

    ACI İÇİNDE 64 DAKİKA SAHADA KALDI

    Emre oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde sağlık heyeti tarafından hemen kontrole alındı, bandajı değiştirildi.

    MURIQI ATAR, FENER KAZANIR

    Önceki gün Denizlispor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'de, Kosovalı santrfor Vedat Muriqi'nin golleri galibiyetin habercisi oluyor. Fenerbahçe, ligde yaptığı 8 maçta 4 galibiyet alırken, Vedat Muriqi bu karşılaşma ların tamamında rakip fileleri sarsma başarısı gösterdi. Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin gol atamadığı mücadelelerde henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Fenerbahçe'nin galip geldiği 4 maçta da gol atan Kosovalı futbolcu, puan kayıplarında ise sessiz kaldı. Vedat Muriqi, 8 karşılaşmada 4 kez rakip fileleri havalandırarak geçen sezonun eleştirilen santrforları Slimani ve Frey'i şimdiden yakaladı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title