Haberler

Kan kanserine yakalanan Fenerbahçe TV'nin sunucusu Dilay Kemer Instagram hesabından duyurdu: Dua şov başlasın!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç sunucusu Dilay Kemer kan kanserine yakalanmıştı. İlik nakli olduktan sonra hastalığı tekrar nükseden güzel sunucu, sosyal medya hesabından tedavisinin ikinci kısmına başladığını duyurdu.

Fenerbahçe TV'nin genç ve güzel sunucusu Dilay Kemer, kan kanserine yakalanmıştı. İyileşmesi için ilik nakli olması gereken Kemer için başta Fenerbahçe ailesi başta olmak üzere binlerce kişi kan vermişti. İlik nakli olduktan son Ağustos ayında hastalığı tekrar nükseden genç sunucu Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

"O ZAMAN DUA ŞOV BAŞLASIN"

Dilay Kemer, "Herkese merhaba. Ön tedavim bitti, biraz dinlendim ve şimdi esas tedavime başlıyoruz. Korkunun yerini umut ve heyecan kaplıyor yavaş yavaş. Bir kez daha güzel enerjilere ihtiyacım var. Hem güzel enerjilere hem de beni sevenlerden ricam, detay sormadan- yormadan sadece aklınıza geldikçe bana iyi dilekler yollamanız. O zaman dua şov başlasın! Herkese kocaman sevgiler" notuyla tedavinin ikinci kısmına geçtiğini duyurdu.

Kan kanserine yakalanan Fenerbahçe TV'nin sunucusu Dilay Kemer Instagram hesabından duyurdu: Dua şov başlasın!

"EN BÜYÜK KORKUM GERÇEĞİM OLDU" DEMİŞTİ

Güzel sunucu ikinci kez kansere yakalandığını şu sözlerle duyurmuştu; "Futbolseverlerin seferberlik başlattığı güzel sunucu dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Sevgili arkadaşları, maalesef en büyük korkum gerçeğim oldu. Nereden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum... Hastalığın başlamasının 1. yılında, ilik nakli oluşumun 6. ayında maalesef bu bela geri geldi, yani nakil her zaman %100 çözüm olamıyormuş kötü bir tecrübeyle öğrendik. Denemeye değer ufak bir ihtimal daha doğdu, şimdi onun peşinden gideceğim... Yalan yok, çok üzgünüm ve çok korkuyorum... Şimdi her zamankinden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var, lütfen esirgemeyin. Sizi seviyorum"

Kan kanserine yakalanan Fenerbahçe TV'nin sunucusu Dilay Kemer Instagram hesabından duyurdu: Dua şov başlasın!

Kan kanserine yakalanan Fenerbahçe TV'nin sunucusu Dilay Kemer Instagram hesabından duyurdu: Dua şov başlasın!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (132)

HAYDAR:

duada şov olduya yazıklar olsun ozaman ALLAH ŞİFA VERMESİN

47
96
yanıtYanıtla
nurcan:

bu nasıl bir zihniyettir. . tmam o belki yanlış ima etti öyl yazarak ama sizde Allah şifa vermesin derken ne kdar acizsiniz. Allah kimsenin başına dermansız dert vermesin. Ya sizin başınıza gelseydi. hiç düşünmüyomsnz

yanıt95
yanıt10
xxx:

adından utan terbiyesiz

yanıt22
yanıt5
kendinden utan haydar boş adam:

yeni

yanıt6
yanıt7
ahmet:

kimseyi kınamayın gencecik bir insan dili sürçmüş olamazmı allah şifasını ersin

yanıt6
yanıt2
İNANÇ YOKSUNU:

DUA ŞOV NE YA SAÇMALAMIŞ!!!!!

77
16
yanıtYanıtla
Oozn:

İşin aslını söylemiş, kendinizi kandırırsınız ancak :D

yanıt6
yanıt3
EGELİ:

Geçmiş olsun kardeşte dua şov değildir yalnız şov istiyorsan kanal değiştircen

43
2
yanıtYanıtla
aferin:

dua şov ne ya. embesil yaratık.

19
12
yanıtYanıtla
GS Lİ:

ÖLÜP GİDİCEK DAHA ŞOV MOV DİYOR KADINA BAK YAW

17
13
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title