Haberler

Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı ile yola devam edeceğiz

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nden futbolcular, Abdullah Avcı ve teknik ekiple buluştu. Çebi, Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü'nün yeni Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen öğle yemeğinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldi. Çebi, tartışılan Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini söyledi.

Siyah-beyazlı takıma hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Çebi, şunları söyledi:

"Bugüne nasipmiş yeniden bir araya gelmek. Bu sefer başkan olarak görev aldım ve buraya geldim. Seçim dönemi geride kaldı. Artık buradayız. Burada yaklaşık dört beş yıl görev yaptım. Beşiktaş'ta yeni bir dönem başlıyor. Ben zor olanı kongrede hallettim. Biliyorsunuz ki camialar ve taraftarlar sportif başarı isterler. Huzurlu olmanızı, bana ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma güvenmenizi istiyorum. İyi bir ekibiz. Sizler de çok iyi bir ekipsiniz. Geçen birkaç ay içindeki dağınıklığı ortadan kaldıralım. Sorunları çok iyi biliyorum. Birçok sorununuzun çözüldüğünü hemen hissedeceksiniz.

Ahmet Nur Çebi: Abdullah Avcı ile yola devam edeceğiz

"ABDULLAH AVCI İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ"

Çebi, Abdullah Avcı için, "Değerli Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile çok eskiden tanışıyoruz. Onunla bu yola devam edeceğiz. Onun arkasındayız. Sonuna kadar onunla ve sizlerle beraberiz. Önümüzde iki tane maç var. Eğer bu iki maçta göstereceğiniz performans iyi olursa benim elimi güçlendireceksiniz. Benim ve arkadaşlarımın ellerinin güçlenmesine ihtiyacımız var. Siz bize yardım edeceksiniz, biz de size yardım edeceğiz. Biz yapmamız gerekenleri biliyoruz. Sizler de yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Bana ne zaman ihtiyaç duyarsanız koşarak buraya geleceğim. Size yalan söylemeyeceğim, sizi yalnız bırakmayacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (16)

selim:

Ya hocam bu adam bize çelme takmaya geldi. İnşaallah çabuk gider.

12
1
yanıtYanıtla
adsiz:

meymenetsiz senden baska ne beklenirdiki. .

4
2
yanıtYanıtla
Bjk:

insanları tipine göre yargılamayın

yanıt7
yanıt0
ali:

terbiyesizlik yapma, aynı durumda yada görüntüde sen de olabilirdin. düşüncelerini kendine sakla ama olur olmaz yerde kullanma

yanıt4
yanıt0
hak:

başka çare yok mecburuz, fiko paraları ne yaptın

5
0
yanıtYanıtla
Ht:

Çebi de bu seneden umudunu kesmiş anlaşılan. Fikonun kazıkları birden temizlenmezki ne yapsın sözleşmeyi fes etmekde yüklü maliyet getirecektir.

4
1
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

FİKO TAKIMA KAZIK ATTI ABDULLAH AVCIYI ALARAK FORVET ALMADIN PAZAR NE YAPACAĞIZ

3
0
yanıtYanıtla
ali:

geçmiş olsun beşiktaşa bu suratsız sezon sonunu görmez bence

2
0
yanıtYanıtla
ali:

ahmet abi luceskunun bir sözü vardı. zamanında. biz beşiktaşı 3. sayfasından gazetelerin 1. sayfasına cıkarttıkmı basarı budur demişti. bakıyorum bjk haberi yok. yeni baskan secilmiş. ses yok. medyaya ilgi verin. lobilerinizi genişletin. gazetecilere haber unsuru sunun. karius var yakısıklı medyatik burdan yürüyün. yani heryerde gs haberi. yani bu konu önemli

2
0
yanıtYanıtla
bLade:

Baskan yanlis yapiuosun bu adam takimi mahvetti nasil bir antrenman uygulatiyosa takimin yarisindan fazlasi sakat , oyle 1 mac falan da degil 1 2 ay yatiyor sakatlanan ... Sistem mistem dedi batirdi takimi yol yakinden gs macindan sonra buyuk ihtimal yenilecegiz yollayin gitsin getir sergeni ya da tamer tunayi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title