Haberler

Spor volkan demirel hedefim türk futbolu ve fenerbahçe'ye hizmet

Güncelleme:

SPOR Volkan Demirel Hedefim Türk futbolu ve Fenerbahçe'ye hizmetTurgay İPEK / ERZURUM, (DHA) -Türk futboluna uzun yıllar emek verdikten sonra teknik adam olmak isteyen sporcular, Erzurum'da açılan UEFA B Antrenörlük kursuna katıldı.

SPOR Volkan Demirel Hedefim Türk futbolu ve Fenerbahçe'ye hizmet

Turgay İPEK / ERZURUM, (DHA) -

Türk futboluna uzun yıllar emek verdikten sonra teknik adam olmak isteyen sporcular, Erzurum'da açılan UEFA B Antrenörlük kursuna katıldı. TFF Eğitmenleri Ömer Kaner, Mehmet Ekşi nezaretindeki kursa Volkan Demirel'in yanısıra Serkan Balcı, Ahmet Dursun, Egemen Korkmaz ile birlikte 30 futbolcu katılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA B Antrenörlük Kursu, Erzurum'daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde başladı. İki etap halinde yapılacak kursun ilk bölümüne çeşitli futbol kulüplerinden 30 isim katılıyor. TFF Eğitmenleri Ömer Kaner, Mehmet Ekşi nezaretindeki kursta Fenerbahçeli Volkan Demirel'in yanısıra Serkan Balcı, Ahmet Dursun, Egemen Korkmaz antrenörlüke ilgili eğitimleri büyük bir dikkatle izliyor.

VOLKAN DEMİREL HEDEFİM TÜRK FUTBOLU VE FENERBAHÇE'YE HİZMET

Kursta soruları cevaplandıran Volkan Demirel, hocaların çok yardımcı olduklarını söyledi. 30 kişiyle yeni bir yolda olduklarını ifade eden Demirel, Türk futboluna hizmet için çalışacaklarını belirtti. Hedefinin Türk futbolu ve Fenerbahçe'ye hizmet olduğunu vurgulayan Demirel, Ersun hocam ve başkanım değer ve önem veriyorlar. Ben de onların verdiği değer ve önemi en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum dedi.

ÖMER KANER FUTBOLU YENİ BIRAKAN FUTBOLCULAR BURADA. ONLAR DA ANTRÖNÜRLÜKTE İLK ADIMI ATACAKLAR

TFF Eğitmeni Ömer Kaner, iki etaplı kursun ilk etabının Erzurum'da başladığını belirterek, eğitimlerin 12 gün süreceğini kaydetti. İkinci etap sonrası başarılı olacak olan sporcuların profesyonel takımlarda görev alabileceklerini anlatan Kaner, UEFA B Antrenörlük kursu çok elit kurs. Futbolu yeni bırakan futbolcular burada. Onlar da antrönürlükte ilk adımı atacaklar. 12 gün sonunda ilk eğitimin ilk etabı bitecek. 12 günlük ikinci etabın sonunda başarılı olanlar diploma almaya hak kazanıyorlar. UEFA B diploması sahibi oluyorlar diye konuştu.

VOLKAN DEMİREL'E İLGİ GÖSTERDİLER

Bu arada sezon başında futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük görevine getirilen Volkan Demirel, kurs sırasında vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Demirel, çay molası sırasında yanına gelen gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Volkan Demirel Fenerbahçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title