Haberler

Yeni sevgilisiyle ilk pozunu paylaşan şarkıcı Hatice'ye yorum ve beğeni yağdı

Güncelleme:

Yeni şarkısı Vicdan Zinciri'ni çıkarmak için gün sayan şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından "Hayatıma hoş geldin canım sevgilim" diyerek aşkını ilan etti. Şarkıcının fotoğrafına ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşarak aşkını ilan etti. Hatice'nin fotoğrafına ünlü isimlerden de tebrik yorumları geldi.

YENİ SEVGİLİSİYLE İLK KEZ POZ VERDİ

Havuz başında verdiği pozlarla adından söz ettiren ve şimdilerde Vicdan Zinciri isimli yeni şarkısıyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Hatice, sevgilisiyle sarmaş dolaş poz vererek aşkını ilan etti. Sevgilisiyle ilk pozunu "İlk fotoğrafımız umarım sonsuz olur. Hayatıma hoş geldin canım sevgilim" notuyla paylaşan şarkıcıya yorum ve beğeni yağdı.

ÜNLÜ İSİMLER MUTLULUK DİLEDİ

Hatice'nin sevgilisiyle olan fotoğrafına Kuşum Aydın "Çok mutlu ol hayatım", Seda Sayan "Çok mutlu ol tatlım", Demet Akalın "Çok mutlu ol baby" yorumunu yaptı. Gelen güzel yorumlara cevap veren Hatice ise, "Bize mutluluk dileyen güzel kalpli insanlar çok teşekkür ederiz sağ olun. Kötü yorum yapan hayatta mutsuz olup negatif enerji dağıtan insanlara da kalplerine mutluluk getirmesi dileği ile" dedi.

Yeni sevgilisiyle ilk pozunu paylaşan şarkıcı Hatice'ye yorum ve beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (19)

TÜPERMEN:

Elemanda hiç sonsuz olacak bi tip yok. Emanet gibi duruyor.

51
0
yanıtYanıtla
LUTENES:

bu herifi parayla tutmuş gibi :D

36
0
yanıtYanıtla
.:

olabilir

yanıt10
yanıt0
Hayel:

HAHAAAA :))))

yanıt7
yanıt0
cevo:

bütün dertler bitti ,bizde haticenin sevgilisini merak ediyorrduk ..napardik acaba paylasmasaydi

28
3
yanıtYanıtla
röntgenci:

lavukta dümenci tipi var.

27
0
yanıtYanıtla
ysf:

bi de bu vursun nolcak sanki

17
1
yanıtYanıtla
yaşar:

emanet

13
0
yanıtYanıtla
Tt:

Off hatice yeter yaaa

10
0
yanıtYanıtla
hatice ye değil neticeye bak:

he he sonsuz olur hemde ebediyen sonsuz, , valla 3 ay sürebilir cicim ayı yani acaba 6 ay sürermi ki? oğlan üniversite öğrencisi galiba artistik poz vermiş

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title