Haberler

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı iddialarını yalanladı

Güncelleme:

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın set çalışanına saldırdığı yönündeki haberler magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

"SET ÇALIŞANINA YUMRUK ATMAYA ÇALIŞTI" İDDİASI

İddiaya göre sinirlerine hakim olamayan Ünalmış, çalışana yumruk atmaya çalıştı. Kavgayı müdahale edenler, tarafları sakinleştirdi. Yaşanan bu olay Adana'da çekilen dizinin setinde büyük bir gerginliğe neden oldu.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Söz konusu iddialara ilişkin Murat Ünalmış'tan ilk açıklama geldi. Instagram hesabından basın yer alan haberlerle ilgili açıklama yapan Ünalmış, "Bazı medya kuruluşlarında hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bir Zamanlar Çukurova dizisine emek veren hiçbir arkadaşımla aramda herhangi bir husumet söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı yönündeki haberleri yalanladı

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu Murat Ünalmış, 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Aslen Kayseri'li olan Murat Ünalmış, ortaokul bittikten sonra İstanbul'a gelmiştir. 14 yaşında Kayseri Meysu'da oynarken Fenerbahçe'ye transfer olunca İstanbul'a gitmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Kulübü'nde basketbol oynadı. 20 yaşında basketbol oynamayı bıraktı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nü okuyarak bitirdi. Ardından "Akademi İstanbul"da oyunculuk eğitimi aldı.

Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı yönündeki haberleri yalanladı

1.96 cm'lik boyu olan Murat Ünalmış, basketbol kariyerinden sonra başladığı oyunculuk hayatı, birkaç dizinin ardından ilk sinema filmi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde tanınarak değişti. Yine Mahsun Kırmızıgül'ün New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. ATV'de yayınlanan "Şöhret" adlı dizide başrol "Mert" karakterini canlandırdı.

Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı yönündeki haberleri yalanladı

Murat Ünalmış, kendi kendine hobi olarak Klarnet çalmayı öğrendi. 2010 yılında Fox Tv dizisi Yer gök aşk dizisinde başrolü birlikte oynadığı Birce Akalay ile 17 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. 1,5 yıl sonra 29 Aralık 2012 tarihinde boşandı.

Murat Ünalmış, set çalışanına saldırdığı yönündeki haberleri yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Ünalmış Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (7)

hayret:

merhaba, ya böyle Tipsizleri, suriyede savaşa gönderseniz olmazmı.

3
9
yanıtYanıtla
Ali Bildiren:

bu dizi çok uzadı, sarpa sarmadan acil bitsin. bu dizi acil bitmeli.

3
8
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Adam dizide ağa Adana'' ya söz geçiriyor bir tane tirişkadan set çalışanına söz geçiremiyor :D

7
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Set çalışanına değil de çekimlerde Gaffur'' a saldırdı haberi olsaydı inanırdım :)

7
0
yanıtYanıtla
Aybike aslan:

Efendi bi ınsan.yapmaz bence.

4
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Cokda zirt ya. Baska derdimiz yok.

1
2
yanıtYanıtla
Küstürme Boşbak saksısı:

Valla dövsen de yakışır sana. O dizideki 2 tane yerden bitme yıldızı çok aradınız mı yönetmen bey. Gidin Cansu Dere var onu alın dimi. Adamlar 1.90 karısı 1.45

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title