Haberler

A Milli Takım gruptaki son maçında Andorra'yı 2-0 yendi

Güncelleme:

EURO 2020 H Grubu son maçında A Milli Takımımız deplasmanda Andorra'yı 2-0 mağlup etti. Fransa'nın da deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 yenmesinin ardından milliler grubu ikinci sırada tamamlayarak EURO 2020'ye katılacak.

Nacional Andorra la Vella'da oynanan maçta Türkiye'ye galibiyeti getiren golleri 17. ve 21. dakikada penaltıdan Enes Ünal kaydetti. Bu sonucun ardından A Milli Takım puanını 23 yaptı ve grubu 25 puanı bulunan Fransa'nın ardından ikinci sırada tamamladı.

A Milli Takım gruptaki son maçında Andorra'yı 2-0 yendi

MAÇIN GOL DAKİKALARI

17. dakikada Ömer Bayram'ın sol kanattan ortasında arka direkte topla buluşan Enes Ünal düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderi. 0-1

20. dakikada Hakan Çalhanoğlu'nun uzun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Enes, Josep Gomes'in müdahalesi sonrası yer kaldı. Hakem Kruzliak, beyaz noktayı gösterdi.

21. dakikada topun başına geçen Enes Ünal, penaltıyı gole çevirdi. 0-2

FRANSA 2 GOLLE KAZANDI

Türkiye ile aynı grupta yer alan son Dünya Şampiyonu Fransa, deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 mağlup etti ve grubu lider olarak tamamladı. Fransa'ya galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Tolisso ve 31. dakikada Griezmann kaydetti.

A Milli Takım gruptaki son maçında Andorra'yı 2-0 yendi

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Türkiye Andorra Haberler

500

Yorumlar (19)

Harbiden:

Andorra gibi çok zayıf bir takıma karşı bukadar rezil bir futbol oynanırmı adamlar kendi yarı sahasından çıkamazken bizim amatör beceriksiz futbolcular en iyi bildiklerini yan pas geri pas yapabildiklerini gösterdiler basit ve vasat bir milli takım şansla fransa maçlari iyi fransadaki maçta 5 - 6 tane yiyebilirdik avrupa şampiyonasında hüsran bizi bekliyor 5 - 6 lık maçlar bizi bekliyor amatör ozan tufan çalhanoğlu burak......bunlarla olcak iş değil

7
3
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Topu; maç boyunca anlamsızca çevirip rakibin ve seyredenlerin sinirlerini bozmaya yönelik bir taktik ise Avrupa finallerinde sökmez!! Çocuk taaa orta sahadan 45 metreden kaleciye pas veriyor. İnsaf be. Şenol Güneşin oynattığı futbolu daima sıkıcı, insanı geren ve zevksiz bir futbol anlayışı olarak görürüm. Sadece fevkalade Şanslı bir Teknik Adamdır. Dün bir daha anladım.

6
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Andorra 7 kere Avrupa ve 5 kere Dünya sampiyonu olmus bir ülke. Bizim icin beraberlik dahi cok büyük basari. Hadi cocuklar cikin oynayin sonunda ölüm yok. Nede olsa basinizda dünya 3. lügü bulunan bir sahte tiyatrocu anterönörünüz var.

3
5
yanıtYanıtla
Fanatik:

Zoruna gitsin!

yanıt0
yanıt2
Dünya Üçüncüsü:

dünya üçüncüsü yapan uzun yıllar avryupaya gidemeyen dünyaya açılamayan takımı gruptan çıkaran hoca yensede suçlu öylemi hadi ordan

4
3
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Dünya 3. sü olmadan önce Türkiye Mustafa Denizli ile Avrupada (2000 Avrupa Şampiyonası) çeyrek final oynamıştı.

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

bu futbolla gurubtan cikamayiz bosuna gitmeyin

5
2
yanıtYanıtla
1111:

BOŞ BURAKLA OYNAYACAĞIMIZA ENESLE OYNAYALIM.

3
3
yanıtYanıtla
ANDORRADAN TARİHİ DERS:

Andorra gibi bir takımı bile zar zor yendik. Enes 2 gol attı. Bugüne kadar oynatmayan hoca net suçludur. Kronik sakat, yaşlı ve bitik Burak oynadı bugüne kadar ya ona yanarım. Adamlar resmen oynarken zevk aldılar, eğlenerek oynadılar yenildikleri halde. Andorra yedek kalecisi bile ders verdi Türkiye ye. Bir şeyler öğrenmesi lazım Şenolun. 3-0 bile yenemedik. Bu takımın işi çok zor gruplarda. İzlanda ya 4 puan kaybettik çılgınlar gibi sevindik. Arnavutluk İzlandayı yenmese belki de EURO 2020 hayal olmuştu.

3
1
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

ŞENOL HOCAM DAHA NE YAPSIN LUCESCU OLSA GRUPTAN BİLE ÇIKAMAZDIK.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title