Haberler

Hadise, aşk hayatıyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı

Güncelleme:

Hem sesi hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerinde toplayan Hadise, Instagram hesabından aşk hayatıyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı. Hadise, O Ses Türkiye setinden çekilmiş bir karesine, "Hayal mahsulü sevgilimle dertleşirken ben!" notunu düştü.

Son zamanlarda hem kostümleri hem de fit vücuduyla dikkat çeken ve gündemden düşmeyen Hadise, geçtiğimiz günlerde aşk sorularına "Sevgilim olmadığını nereden biliyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

"SEVGİLİMLE DERTLEŞİRKEN BEN!"

Bu açıklamanın ardından Hadise'nin sevgilisi var mı merak edilirken, şarkıcıdan esprili bir paylaşım geldi. 34 yaşındaki şarkıcı 'O Ses Türkiye' setinde çekilmiş bir karesine; 'Hayal mahsulü sevgilimle dertleşirken ben!' notunu düştü.

Yoruma kapalı bu paylaşım, kısa süre içerisinde 90 bine yakın beğeni aldı.

Hadise, aşk hayatıyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı

NEFES KESEN PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta bir mekanda sahne alan Hadise, yine iddialı bir kostümle sahneye çıkmıştı. Sahneden çekilmiş fotoğraflarını, "Prensesler gibiydim ben" notuyla paylaşan ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni almıştı.

Hadise, aşk hayatıyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı

Hadise, aşk hayatıyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Avni:

hadise ben sana hayranım.benimle evlenmek istiyorsan mesajın bekliyorum.

70
3
yanıtYanıtla
Hadise:

Hadi len gerzek sen kimsin

yanıt2
yanıt0
HADİSE:

Avni seni araştırdım senin için oğlan diyorlar.

yanıt1
yanıt0
Avni:

seni seviyorum hadise evlen benimle

49
3
yanıtYanıtla
Gergerli:

Ciddimisin avni hadise hanim gördü şu an yanımda cidysen yaz cevap bekliyoruz

yanıt11
yanıt0
MARDINLI DEHO:

BUNUN PARASI OLMASA O BEZIK SOLUK BENIZLI CEKILMEZ RUHSUZ VE BANAL

3
1
yanıtYanıtla
OKEYYYYYYYYY:

BANAL YAZILMAZ BANEL YAZILIR

yanıt2
yanıt0
ziyaa:

Kadın kafayı yedi! Halusinasyon görmeye başladı! Allah yardım etsin. . .

2
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Pırıltılı dünya evlilikleri ve aşkları yalan dolan . . Eğer birini canı çekerse girer koluna, götürür 5 yıldız bir otelin suitine, yeter''ki karşı tarafın cukkası ve kalıbı sağlam olsun . . Geriye kalan bize burada boş beleş geyik muhabbeti . . ))

2
0
yanıtYanıtla
Gergerli:

Evet avni hadise hanım kabul ediyor evlilik teklifini çok mutlu avni havalara uçtu avni evlilik teklifini görünce cevap telini yaz avni

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title