Haberler

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı yaşandı. Batuhan ile birlikte son ikiye kalan Suna, yarışmaya veda eden isim oldu. Elendiğini duyan Suna gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği sorunun yanıtı belli oldu. Eleme potasına giren 4 yarışmacı elenmemek adına tüm hünerlerini sergiledi ve başarısız olan bir kişi yarışmaya veda etti.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

Dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacılar tezgah başına geçerek eleme potasına girmemek için mücadele etti. Yapılan yemeklerin ardından jüri üyeleri ise zor bir karar alarak iyi tabak çıkaramayan yarışmacının MasterChef hayalini sona erdirdi.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

ELENMEMEK İÇİN KIYASIYA ÇABA SARF ETTİLER

Eleme potasına giren Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan, Mehmet Şef'in "Ördek Göğsü" adlı yemeğini çıkarmaya çalıştı. Yarışmacılar elenmemek için kıyasıya çaba sarf etti. Yapılan yemeklerin ardından son kararı jüri üyeleri verdi.

MasterChef'te şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası Mehmet Şef'in tabağına en yakın tabağı çıkaran Yasin bu haftanın birincisi oldu. Gecenin ikinci en başarılı tabağını Kıvanç yaptı. Kıvanç böylece ilk 8'e kalmayı başardı.

YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef rüyası sona eren yarışmacı, Batuhan ile birlikte son ikiye kalan Suna oldu. Elendiğini duyan Suna gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

MASTERCHEF SUNA AYDIN KİMDİR?

Suna Aydın, 10 Ekim 1986 İskenderun doğumludur. 10 yaşında Batın adında 1 oğlu var. Mutfak sanatlari akademisinde profesyonel aşçılık ve pastacılık okudu. Okulu iyi bir dereceyle tamamladıktan sonra sektore atıldı ve en iyi işletmecilerde çalışma fırsatı buldu. Mesleği iyi öğrenmek ve pekiştirmek adına kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi çeşitli restoranlarda head chef , koordinatörlük, ya da danışmanlık yaptı. Kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoranı var. Aynı zamanda ailesine ait işletmelerinde menü danışmanlıklarını halen yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (11)

Ercan ŞEF:

Aşı bile olamazlar ki Şef olacaklar ellerinde eldiven yok vıcık vıcık , başları açık , yaptıkları yemek hijyen değil tatmak için yedikleri tadımlıkların kalanları bile tencereye geri atıyorlar. kasım kasım kasılıyor ama başlarken bir Besmele bile çekmeyip ayakta yemek tatımı yapmak bizim kültürümüzde olmadığı gibi sürekli yaratıcılıktan bas ediyorlar yaratmak , TEK Yüce ALLAHA MAHSURDUR o kelimeyi kullanacaklarına başka kelime kullansınlar

11
4
yanıtYanıtla
ERCAN ŞEF!!MİŞ:

Türk Dil Kurumunun (TDK) sitesine gir ve ''''YARATMAK'''' olarak bir arama yap bakalım. Anlamları neymiş sonra gel burada ''''Tek Yüce ALLAHA MAHSUSD(T)UR'''' yaz. Her şeyi çok iyi biliyorsunuz ya gelmiş birde kültürümüz hakkında yorum yapıyorsun.

yanıt0
yanıt1
DJ BORİS BREJCHA:

Kıvanç yemek yaparken midem bulanıyor . Suna''nın gitmesi çok tuhaf , Kıvanç dururken. şefler de şef değilmiş , benim için de bitti bye bye.

2
10
yanıtYanıtla
murat:

ne kadar boş beleş işler bunlar yahu bir yarişma degil mi sizin yaptıgınız yarışmada kavga bagırma ses yükseltme olmaz gerci siz reytıng olsun dıye hersşyi yaparsınız ki yarişmada oldugundan şüpheliyim

5
1
yanıtYanıtla
WWW:

ÇOK GERGİNDİ ZATEN TABAĞINI BEĞENMEDİ DEMEK Kİ ZAAAR. . .

5
0
yanıtYanıtla
Kemalist:

Ne kadar boş işler bunlar yaffff bunları takip eden varsa!!!!!

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haksızlık

0
3
yanıtYanıtla
WWW:

BUNDAN SONRASI DAHA EĞLENCELİ GEÇECEK ARTIK

2
1
yanıtYanıtla
Ehu:

Kıvanç'' ın fazla pişmiş ve kurumuş eti daha mı iyiydi yani ?

1
1
yanıtYanıtla
Seçil:

Anaammmm

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title